McG over Terminator 5

En wie zal Captain Nemo spelen in zijn 20,000 Leagues Under the Sea?

Tijdens de promotie van de tv-serie Human Target heeft McG zich uitgesproken over de vijfde Terminator film en over zijn 20,000 Leagues Under the Sea verfilming. Het leek erop dat McG Will Smith in gedachten had voor de rol van Captain Nemo, maar nu komt IGN met het nieuws dat de regisseur is overgstapt op Sam Worthington. Deze was ook al te zien in McG's Terminator Salvation en zal eind dit jaar schitteren in Avatar.

McG: "Look out for Clash of the Titans because Clash is going to be really good – I’ve seen some of that. Now he’s doing The Tourist with Charlize [Theron]. He’s all over the place, and I might cast him as Nemo if it’s in the cards. We’ll see."

Over Terminator 5 zei McG het volgende: "De film zal zich heel erg bezig gaan houden met tijdreizen.De kans is groot dat John Connor in kamers als deze zal rondlopen en dat hij iets weet wat niemand weet. Ook willen we één specifieke vijand in de film. Het wordt een achtervolgingsfilm met een nieuwe Terminator die achter je aan zit.."

In juni liet hij ook al wat los: "Skynet heeft het tijdreizen dusdanig onder de knie dat ze meerdere naakte entiteiten kunnen sturen. Dit betekent dat er van alles uit de toekomst deze kant uitkomt, en dat John Connor dit moet bestrijden met conventionele wapens uit onze tijd. Ik denk dat dit helemaal te gek wordt."



NieuwsFilm

meest populair