Zoon Tom Cruise in Red Dawn

Connor Cruise, Josh Hutcherson en twee anderen toegevoegd aan cast remake.

Connor Cruise, de veertienjarige zoon van Tom Cruise en Nicole Kidman, is samen met Josh Hutcherson, Isabel Lucas en Edwin Hodge toegevoegd aan de cast van de remake van Red Dawn. Eerder waren al Chris Hemsworth, Josh Peck en Adrianne Palicki gecast voor de film. Red Dawn is een oorlogsfilm uit 1984 waarin een groep tieners (de "Wolverines") zich organiseert als de Derde Wereldoorlog uitbreekt en buitenlandse troepen hun stadje binnenvallen - in het origineel Sovjets en Cubanen, in de nieuwe versie Chinezen en Russen.

Hemsworth (Star Trek, Thor) speelt Jed Eckert, de leider van de Wolverines. In het origineel werd zijn rol gespeeld door Patrick Swayze. Peck (Mean Creek, Nickelodeons "Drake & Josh") speelt Jeds jongere broer Matt, Charlie Sheen in het origineel. Matt is de sterquarterback van het American-footballschoolteam. Palicki ("Friday Night Lights") speelt Toni Mason, die romantische gevoelens krijgt voor Jed. Haar rol werd oorspronkelijk gespeeld door Jennifer Grey. Lucas ("Home and Away", Transformers: Revenge of the Fallen) is cheerleader Erica, de vriendin van Matt en zus van Toni, in het origineel gespeeld door Lea Thompson.

Cruise speelt Daryl, de zoon van de burgemeester en beste vriend van Robert (Hutcherson, Bridge to Terabithia), de techneut van de groep. Hodge (All the Boys Love Mandy Lane) ten slotte speelt Danny, de coolste jongen van de school.

De cast zal over een paar weken op militaire training gaan voor de rollen. De locatie wordt niet bekendgemaakt.

NieuwsFilm

meest populair