Death Race prequel op komst

Frankenstein terug naar Terminal Island?

Je plaatst een paar ter dood veroordeelde criminelen bij elkaar, laat ze tegen elkaar racen in dodelijke wagens en de hele wereld kijkt mee. Death Race liet ons zien dat leedvermaak een nieuw niveau bereikt in de nabije toekomst waarin de economische crisis en hoge werkeloosheid aan de orde van de dag zijn. De film, waarin we ook zien hoe Jensen Ames (Jason Statham) ten onrechte wordt veroordeeld, krijgt nu zijn vervolg.

Met een opbrengst van maar 70 miljoen dollar in 2008 hadden meerdere filmstudios al aangegeven geen interesse te hebben in een prequel. Nu laat Shocktillyoudrop.com ons echter weten dat Tony Giglio (Chaos 2005), als schrijver en regisseur verbonden aan het 2e deel, een partner heeft gevonden in de vorm van Impact Films. Paul W.S. Anderson en Jeremy Bolt (Resident Evil) nemen de productie voor hun rekening.

Het is onbekend of er acteurs uit het vorige deel terugkeren. Waarschijnlijk zien we geen Jason Statham, aangezien deze film zich gaat verdiepen in de geschiedenis van de orginele Frankenstein. Een releasedatum is vanzelfsprekend nog niet bekend.



NieuwsFilm

meest populair