Algemeen

Twilight deel 4 krijgt nu al groen licht

Deel 2 is nog niet eens in de bioscopen te zien, de productie van deel 3 is nog maar net begonnen en nu al groen licht voor deel 4...

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Sam op 13.10.2009 om 13:42 in Algemeen
De Twilight-franchise (gebaseerd op de boekenserie van Stephanie Meyer) begint grootse vormen aan te nemen. Deel 1 van de filmserie, Twilight, kwam eind 2008 uit en deed het goed in de bioscopen. November dit jaar komt deel 2 uit, genaamd The Twilight Saga: New Moon. Ook in deze film zullen Kristen Stewart en Robert Pattinson de hoofdrollen vertolken.

Vandaag kwamen de eerste foto's van de opnames van deel 3 (The Twilight Saga: Eclipse) naar buiten. Als klap op de vuurpijl is vandaag ook nog bekend gemaakt dat Summit Entertainment ook spoedig van start zal gaan met de productie van het vierde en laatste deel, The Twilight Saga: Breaking Dawn.

The Twilight Saga: Breaking Dawn zal waarschijnlijk in twee delen uitgebracht worden en zal wederom plaatsvinden in Portland, Oregon. De opnames zullen in september 2010 beginnen. De film heeft nog geen regisseur, wel is bekend dat productiemaatschappij Sunswept Entertainment (Marley & Me) zal meewerken aan de film.

Aangezien het boek The Twilight Saga: Breaking Dawn een aantal sex- en geboortescenes bevat, zal er waarschijnlijk censuur plaatsvinden om de gevreesde R-rating te omzeilen.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SJRSVLDT

Avatar

benjamin "Als dat tweede deel nu eens flopt kunnen we lachen."


Ik heb gewoon niet het idee dat het kan floppen.. Ja voor de gemiddelde filmliefhebber. Maar zolang al die naive 12jarige meiden naar de bios gaan.. Dan stroomt het geld alsnog binnen. Ik vond deel 1 persoonlijk niet zoveel aan.. zeg maar gewoon stom:P Dit tweede deel lijkt me alleen nog maar slechter.. maarja geld geld geld;)

Aashayein

Avatar

Serieus genoeg Twilight shit, believe it!!!

MovieThom

Avatar

benjamin "Als dat tweede deel nu eens flopt kunnen we lachen."


Ik zie het al helemaal voor me! .. :E

benjamin

Avatar

Als dat tweede deel nu eens flopt kunnen we lachen.

Silver

Avatar

Tja het uitmelkaspect zal er zeker mee te maken hebben. Maar waar je ook rekening mee moet houden is het leeftijdsaspect. Vampiers verouderen niet en het hele verhaal speelt zich ook in twee jaar af dus Bella is ook een tiener. Dat kan je gewoon niet over 10 jaar spreiden.

Heftige seks??? Euh niet letterlijk beschreven wel gesuggereerd. De bevalling was heftig door andere redenen.

s0k

Avatar

Nee joh, na dat vierde boek valt er niks meer te verfilmen. En die 'hevige seksscenes'? In het boek werden die ook overgeslagen :')

Rudebox

Avatar

Voel een "SAW" gevoel opkomen. Gaat echt allemaal veel te snel, hoe noemt de mens dit ook alweer...

...ohh jahh, uitmelken..!! :N