Twilight deel 4 krijgt nu al groen licht

Deel 2 is nog niet eens in de bioscopen te zien, de productie van deel 3 is nog maar net begonnen en nu al groen licht voor deel 4...

De Twilight-franchise (gebaseerd op de boekenserie van Stephanie Meyer) begint grootse vormen aan te nemen. Deel 1 van de filmserie, Twilight, kwam eind 2008 uit en deed het goed in de bioscopen. November dit jaar komt deel 2 uit, genaamd The Twilight Saga: New Moon. Ook in deze film zullen Kristen Stewart en Robert Pattinson de hoofdrollen vertolken.

Vandaag kwamen de eerste foto's van de opnames van deel 3 (The Twilight Saga: Eclipse) naar buiten. Als klap op de vuurpijl is vandaag ook nog bekend gemaakt dat Summit Entertainment ook spoedig van start zal gaan met de productie van het vierde en laatste deel, The Twilight Saga: Breaking Dawn.

The Twilight Saga: Breaking Dawn zal waarschijnlijk in twee delen uitgebracht worden en zal wederom plaatsvinden in Portland, Oregon. De opnames zullen in september 2010 beginnen. De film heeft nog geen regisseur, wel is bekend dat productiemaatschappij Sunswept Entertainment (Marley & Me) zal meewerken aan de film.

Aangezien het boek The Twilight Saga: Breaking Dawn een aantal sex- en geboortescenes bevat, zal er waarschijnlijk censuur plaatsvinden om de gevreesde R-rating te omzeilen.



NieuwsFilm

meest populair