Algemeen

Eerste Edge of Darkness trailer

Mel Gibson na 5 jaar weer back-in-business.

door Bram de Groot op 15.10.2009 om 10:06 in Algemeen
Na ruim 5 jaar keert acteur / regisseur Mel Gibson weer terug op het witte doek met de thriller Edge of Darkness. In de remake van de gelijknamige tv-serie van de BCC uit 1985 speelt Gibson de rol van Thomas Craven, een detective, wiens dochter vlak voor zijn huis is vermoord. Hij gaat ervan uit dat hijzelf het doelwit was, maar als Craven in het verleden van zijn dochter duikt, ontdekt hij dat ze een dubbelleven leidde.

Gibsons laatste grote rol was in Signs (2002). In de jaren daarna was hij nog te zien in twee kleinere films (o.a. The Singing Detective, 2003) en was hij actief als regisseur. Met de films The Passion of the Christ (2004) en Apocalypto (2006) scoorde hij flink aan de bioscoopkassa.

De regie is in handen van Martin Campbell, bekend van films als Casino Royale (2006) en de twee moderne Zorrofilms. Edge of Darkness draait vanaf 28 januari 2010 in de bioscoop. De trailer:


10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SJRSVLDT

Avatar

Heerlijke trailer! Geeft wel een beetje veel weg.. maar toch! Ik ben overtuigd. Sowieso Mel Gibson vind ik wel wat in deze film..

Kurtje79

Avatar

Hell Yeah!!
Deze staat op mijn lijstje!

master3d

Avatar

Voelt een beetje als Payback:P

Swordfish

Avatar

OMG...on my list!!!

Jesimeël

Avatar

Trailer is wat een de lange kant, maar cker een goeie film. Gibson zal het zeker goed doen, ben bijna overtuigd

veger

Avatar

Martin Campbell! HELL YEAH!

Rudebox

Avatar

Heerlijk, Mel Gibson is weer terug..!!

Ook zijn andere project "The Beaver" lijkt mij heel erg interessant :Y

Remco

Avatar

Goed vermaak zo te zien :D. Ik vind Martin Campbell altijd een goede regisseur jammer dat hij de laatste James Bond niet gedaan heeft dat had vast een stuk beter uitgepakt. Leuk om Mel Gibson weer eens terug te zien als acteur ipv regisseur.....

ikke__

Avatar

Jammie jammie jammie

:E T+)

kan nie wachte

Mel Gibson top acteur

ghossler

Avatar

Damn die actrice die de dochter speelt is hot:D maar lijkt me zeker coole film, maar ben aleenbang dat mel gibson miss beetje oud is voor zulke rollen... om als tough guy een heel 'organisatie' op tenemen in zijn eentje.. en dergelijke situaties. Trailer was zeker goedSmiley face

nieuwslaatste nieuws

meest populair