Vervanger Mel Gibson in Mad Max 4 bekend

Plus zijn tegenspeelster...

Sam Duijf 22 oktober 2009 02:06 in Algemeen
Regisseur George Miller kondigde de komst van Mad Max 4 al enige tijd geleden aan en voegde er ook aan toe dat Mel Gibson nu te oud zou zijn voor de hoofdrol. Lange tijd bleef het hierna echter stil rond de film. Vandaag kwam er verassend nieuws naar buiten.

Charlize Theron zal de vrouwelijke hoofdrol gaan spelen in de sequel. De rol van Mad Max zal vertolkt gaan worden door de rijzende ster Tom Hardy (RocknRolla, Layer Cake), die momenteel bezig is met de opnames voor Inception.

Miller zelf doet erg geheimzinnig over het verhaal van de film. De acteurs hebben allen slechts een brief gekregen met de naam van hun personage er in. Voor de fans is het ook nog even wachten op meer: de film komt in 2011 pas uit en de opnames starten pas in de zomer van 2010.

Omdat de naam Tom Hardy misschien niet bij iedereen direct een lampje zal doen branden, hieronder een montage van zijn werk:


7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Chris23

Avatar

Ik vind Mel Gibson een @#$@#% , maar ik vin `m niet te oud voor een (hopelijk donkere) Mad Max 4. (please geen PG13)
Een wat oudere Max is mischien wel interessant juist.

En die Tom Hardy heeft het charisma van een , tja van helemaal niks eigenlijk als je het mij vraagt.

Sha

Avatar

Maakt het nog uit wie de mannelijke hoofdrol speelt?
Charlize Theron speelt mee Smiley face

Spijker

Avatar

Hij heeft in ieder geval een geschikte kopSmiley face

benjamin

Avatar

Dit klopt niet, Mel Gibson is gewoon Mad Max en laat hem maar wat acteren, als regisseur stelt hij niets voor.

jochemb

Avatar

Ik vond tom hardy iedergeval heel goed in bronson

Spijker

Avatar

benjamin "Dit klopt niet, Mel Gibson is gewoon Mad Max en laat hem maar wat acteren, als regisseur stelt hij niets voor."


Sorry maar ik lees van jou de meest vreemde en ononderbouwde reacties hier vaak de laatse dagen. Zeg op z'n minst waarom je Mel Gibson niks vindt voorstellen. Vond je Braveheart, The Passion of the Christ of Apocalypto zo slecht?? Vraag me af of je ze ooit gezien hebt...

benjamin

Avatar

Spijker "Sorry maar ik lees van jou de meest vreemde en ononderbouwde reacties hier vaak de laatse dagen. Zeg op z'n minst waarom je Mel Gibson niks vindt voorstellen. Vond je Braveheart, The Passion of the Christ of Apocalypto zo slecht?? Vraag me af of je ze ooit gezien hebt..."


OK, ik geef toe: niets waard is misschien een beetje overdreven, maar ik vind hem toch minstens overroepen. The Passion Of The Christ en Apocalypto vond ik helemaal niet overtuigend, maar ik heb het dan ook niet voor ziek sadisme en ik vond die martelingen en mensenoffers toch gewoon een beetje 'gore for the sake of being gore'. Braveheart heb ik nog niet gezien, maar als ik afga op sommige reacties en zijn andere films hoeft het voor mij niet direct. Als acteur vind ik hem beter: Mad Max-films (ooit eentje gezien en die was wel in orde) en zijn nieuwste, Edge Of Darkness, lijkt ook wel leuk.

NieuwsFilm

meest populair