Video

Openingsscène Boondock Saints II

In All Saints Day gaan de broers McManus weer helemaal los.

door Bram de Groot op 27.10.2009 om 09:18 in Video
Na 10 jaar gaat aankomend weekend het vervolg op The Boondock Saints (beperkt) in première in de States. Ook in Boondock Saints II: All Saints Day nemen de broers Connor (Sean Patrick Flanery) en Murphy McManus (Norman Reedus) wraak op de misdaad. Dit keer wreken ze de moord op de priester uit het Ierse plaatsje waar ze jaren zijn ondergedoken. Ze vertrekken naar Boston om af te rekenen met de maffia.

De film van regisseur Troy Duffy, ook verantwoordelijk voor het eerste deel, heeft nog geen releasedatum. Het zou goed kunnen dan de film in Nederland direct op DVD verschijnt. Hieronder zie je de openingsscène van Boondock Saints II: All Saints Day:


8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

CAGE

Avatar

Exactly what do you intend to do?
Every last mothefucker that had anything to do with it.

Ik heb er wel een goed gevoel over. Al heb ik deel 1 nooit goed bekeken, mag ik toch wel verwachten dat dit een waardige opvolger gaat worden. Ook zonder W. Dafoe. Er zijn al veel films de revue gepasseerd die weinig verhaal omvatten. Dan heeft dit wel de potentie, smaakt naar meer.

jochemb

Avatar

Ziet er goed uit en ik heb zin om deze film te gaan kijken de eerste vond ik echt geweldig iedergeval

rnngade

Avatar

Ben zeer nieuwsgierig naar deze film. Ben ik de enige die vind dat Sean Patrick Flanery er raar uit ziet. Net of de plastic surgery niet helemaal gelukt is.

ghossler

Avatar

Ahhh eindigt ie precies wanneer die vrouw in beeld zou komen :( ben benieuwd wie dat is :D

Calva

Avatar

Ik wil niet de helft van de bezoekers van FT tegen de schenen schoppen, maarem... vinden jullie deeltje 1 ook zo overgewaardeerd?

Het eerste deel van de film is nog grappig en fris, maar op het moment dat die vader in beeld komt, vind ik toch dat de hele film in elkaar zakt, of ben ik de enige?

fredj0r

Avatar

Calva "Ik wil niet de helft van de bezoekers van FT tegen de schenen schoppen, maarem... vinden jullie deeltje 1 ook zo overgewaardeerd?

Het eerste deel van de film is nog grappig en fris, maar op het moment dat die vader in beeld komt, vind ik toch dat de hele film in elkaar zakt, of ben ik de enige?"


yep, you're all alone on this one...

Weddy Jazza

Avatar

Vond die politie mannen eem beetje overdreven nerderig doen

Jarune

Avatar

Ziet er erg goed uit, ben erg fan van de eerste, cult classic. Na vele keren kijken boeide deze nog steeds en viel er elke keer iets nieuws op en een ander laag te ontdekken. Willem Dafoe was daarin briljant en draagde zeker de helft van de film. Zal erg moeilijk worden om het spontane en onverwachte van de eerste te halen. Daarnaast verder van Troy Duffy nooit meer iets gehoord... De trailers, sneakpreviews en deze post beloven in ieder geval veel goeds Smiley face

NieuwsFilm

meest populair