Green Hornet gaat Heavy Metal?

Michel Gondry ziet de jongens van Anvil wel zitten.

Wellicht zijn er enigen onder jullie die zich nog de film Anvil! The Story of Anvil kunnen herinneren, die gedurende het afgelopen jaar op diverse festivals zeer succesvol werd vertoond.

In dit door Sacha Gervasi geregisseerde docudrama, werd gedocumenteerd hoe de Canadese Heavy Metal band Anvil na jarenlange obscuriteit weer probeerde door te breken in de internationale Metal scene. Uiteraard zijn de heren van Anvil ook geen jonge honden meer, en de film schetste dan ook een intiem protret van de voor en nadelen van je dromen naleven en van het onontkombare ouder worden.

Blijkbaar heeft de film dan toch enigszins geholpen. Green Hornet regisseur, MIchel Gondry heeft namelijk zijn steun betuigd aan Anvil door ze een cameo aan te bieden in zijn aankomende superheldenfilm. Volgens Sacha Gervasi zal de band tijdens de openingsscène van de film een concert gaan geven in een rockclub. Het is nog niet helemaal bekend wat er zich vervolgens zal gaan afspelen in de club, maar de regisseur laat alvast los dat er in ieder geval ook wat actie bij zal komen kijken.

Bekijk de onderstaande trailer van Anvil! The story of Anvil.



NieuwsFilm

meest populair