The Hangover 2 niet in Las Vegas

Waar worden onze zuiplappen dit keer wakker?

The Hangover regisseur Todd Phillips gaf tegenover Entertainment Weekly wat informatie over het vervolg. Hij is momenteel halverwege met het script, maar over het plot is nog niets bekend. Phillips bedacht al ideeën voor het vervolg, toen hij nog middenin de opnames van deel 1 zat. Het was goed dat hij op de zaken vooruit liep, want Warner Brothers wilde meteen een sequel na het enorme succes van The Hangover. Verder belooft Phillips dat Bradley Cooper, Ed Helms en Zach Galifianakis in ieder geval terug zullen keren voor het volgende deel.

Het plot van The Hangover 2 zal op veel punten afwijken van deel 1 (op de kater na dan) en het verhaal zal zich dit keer niet in Las Vegas gaan afspelen. De nieuwe locatie is op het moment nog onbekend. Het gaat om de personages, niet om de locatie, aldus Phillips: "What people loved about The Hangover was not Las Vegas or the bachelor party but these three characters. I think you can take those characters and put them in other situations, and you don’t need the sell of Vegas and a bachelor party and all that other stuff."

De film wordt dit keer dus geschreven door Phillips zelf en niet door het originele schrijversduo Jon Lucas en Scott Moore. Hij heeft het er maar druk mee; hij is namelijk ook al bezig met Due Date, een komedie met Robert Downey Jr., Zach Galifianakis, Michelle Monaghan en Jamie Foxx.

NieuwsFilm

meest populair