Cast Thor blijft zich uitbreiden

Wie voegt zich dit keer bij o.a. Chris Hemsworth, Natalie Portman, Anthony Hopkins en Samuel L. Jackson?

Adriana Barraza is in gesprek voor een rol in Thor, de Marvel Comics verfilming van regisseur Kenneth Branagh. Barraza is vooral bekend door haar rol in Babel, waarvoor ze werd genomineerd voor een Oscar. Ze zal in Thor één van de menselijke personages voor haar rekening nemen.

De film, die geschreven werd door Mark Protosevich en Zack Stentz, gaat over de arrogante krijger Thor, die een eeuwenoude oorlog aanwakkert. Als straf wordt hij naar de aarde verbannen om onder de mensen te leven. Hier leert hij wat het inhoudt om een ware held te zijn, wanneer zijn aartsvijand duistere krachten van Asgard naar de aarde stuurt.

De opnames voor Thor beginnen volgende week al, dus dit zal wel zo'n beetje het laatste casting nieuws zijn rondom de comic verfilming.

De gehele cast, zoals we deze nu kennen, is als volgt: Chris Hemsworth (Thor), Anthony Hopkins (Odin), Natalie Portman (Jane Foster), Tom Hiddleston (Loki), Jaimie Alexander (Sif), Colm Feore (onbekend), Stellan Skarsgard (Professor Andrew Ford), Ray Stevenson, Tadanobu Asano, Stuart Townsend (The Warriors Three), Kat Dennings (Marcy Lewis), Rene Russo (Frigga), Idris Elba (Heimdell), Samuel L. Jackson (Nick Fury) en tot slot komt Stan Lee nog langs voor een cameo.

NieuwsFilm

meest populair