Sonny Boy storyboard

Een Nederlandse film met gevechtsvliegtuigen en explosies!

Gisteren plaatsten we een paar shots van het storyboard van de tweede lange Nederlandse animatiefilm, vandaag hebben we beelden van het storyboard van weer een andere Nederlandse productie. Hieronder staat materiaal van Sonny Boy, de verfilming van de gelijknamige bestseller van Annejet van der Zijl. De film wordt geregisseerd door Maria Peters (Kruimeltje, Pietje Bell) en geproduceerd door Peters, Dave Schram (Left Luggage) en Hans Pos (Lover of Loser), naar een scenario van Pieter van de Waterbeemd (Pleidooi).

Sonny Boy verteld het waargebeurde verhaal van de 19-jarige Surinaamse student Waldemar en de Hollandse Rika, een getrouwde moeder van veertig met vier kinderen. In de jaren '20 ontmoeten zij elkaar en worden verliefd, Rika raakt daarna al snel zwanger en dat veroorzaakt een schandaal met verstrekkende gevolgen. Rika raakt haar kinderen kwijt en Waldemar kan niet terug naar Suriname. Het gezin slaagt erin toch een gelukkig bestaan op te bouwen met hun zoon Waldy, 'Sonny Boy'. Net als alles goed lijkt te gaan breekt de Tweede Wereldoorlog uit.

De hoofdrollen zijn weggelegd voor Sergio Hasselbank, die met deze film zijn debuut op het witte doek maakt, en Ricky Koole (Wit Licht). De opnames voor Sonny Boy beginnen deze februari. Met een budget van bijna 6 miljoen wordt er gefilmd in Nederland en Suriname. Medio 2011 wordt deze film in de bioscoop verwacht.

Klik op het beeld voor een vergroting.




NieuwsFilm

meest populair