Ryan Reynolds zeer betrokken bij Deadpool

De acteur werkt op dagelijkse basis samen met schrijversduo Rhett Reese en Paul Wernick (Zombieland).

Ryan Reynolds is langzaamaan bezig een prominente naam te worden in het comic wereldje: naast Green Lantern zal hij in 2011 ook te bewonderen zijn als Deadpool, de rol die hij al eventjes speelde in X-Men Origins: Wolverine. Sinds de Deadpool film werd aangekondigd, blijft Reynolds hameren op zijn wens om zo dicht mogelijk bij de comic te blijven, met name het doorbreken van de vierde muur.

Het script wordt geschreven door Zombieland duo Rhett Reese en Paul Wernick. In een gesprek met MTV zegt Reynolds dat hij erg tevreden is over de samenwerking met de heren. Hij zei het volgende:

"I talk to them every single day. We're all very sick of each other already. It's actually a really wonderful creative trifecta -- we're having a very good time."

Reynolds is van mening dat Reese en Wernick perfect zijn voor het Deadpool script, aangezien ze al grote fans waren van het personage en de comics.

"Tonally, they got it. They just [understood 'Deadpool'] right off the bat. They're fans of the character and they were so excited. We couldn't have done any better [than Reese and Wernick]."

Het is nog onbekend wanneer de film in productie zal gaan; daarbij zal Reynolds in maart met Green Lantern gaan beginnen. Het kan dus nog wel even duren voordat er nieuwe creatieve namen bekendgemaakt zullen worden voor Deadpool.

Hieronder het interview:


NieuwsFilm

meest populair