Tom Cruise toch de hoofdrol in Mission: Impossible 4

Dus toch geen reboot voor Ethan Hunt?

Het was al bekend dat JJ Abrams en Tom Cruise samen een vierde Mission: Impossible zouden gaan produceren. Verder wisten we nog weinig. Wordt het een reboot, spin-off of een gewone sequel? Keert Tom Cruise terug als superspion Ethan Hunt? Neemt JJ Abrams wederom plaats in de regiestoel? Eindelijk kunnen we hier nu antwoord op geven.

Paramount Pictures heeft Tom Cruise ingehuurd om de rol van Ethan Hunt weer op te pakken in Mission: Impossible 4. JJ Abrams, die verantwoordelijk was voor het derde deel, zal deze keer niet gaan regisseren.

Ethan Hunt wordt gewoon weer de voornaamste ster van de film; dit weerlegt de geruchten dat het personage enkel zou terugkeren om de fakkel door te geven aan een nieuwe spion. Toch wordt het vervolg gezien als een reboot van de reeks. Ze zullen het dus waarschijnlijk over een andere boeg gaan gooien.

Cruise en Abrams hebben een "erg tof idee" bedacht voor het vierde deel. Abrams heeft dit vervolgens uitgebreid uitgewerkt en Alias schrijvers Josh Applebaum en Andre Nemec ingehuurd om een script te schrijven. Het schrijversduo was in januari al ruim halverwege een tweede versie. Het is echter afwachten wie gaat regisseren.

M:I 4 wordt de eerstvolgende film voor Cruise en de opnames beginnen deze zomer al. De release datum zal ergens in 2011 liggen.



NieuwsFilm

meest populair