Stan Lee: "Ant-Man komt eraan"

Waar twitter al niet goed voor is!

De legendarische Marvel stripauteur Stan Lee zegt via twitter dat hij is samengekomen met regisseur Edgar Wright (Shaun of the Dead) om het te hebben over de Ant-Man film. Volgens Lee is Marvel druk bezig met de voorbereidingen. We wisten al dat Wright al een paar jaar bezig was met het project. Hij was echter genoodzaakt Ant-Man even naast zich neer te leggen, toen de productie voor Scott Pilgrim vs. The World begon. Maar deze film is nu zo goed als af, wat Wright dus weer alle tijd geeft voor Ant-Man.

Wright bevestigt via twitter zijn ontmoeting met Lee: “Sometimes you shouldn’t meet your heroes in case they disappoint. @smilinstanlee does not disappoint,”

Lee zegt ook dat Marvel bezig is met filmprojecten van Iron Fist, Dr. Strange, Black Panther en vele anderen. Dit komt overeen met internetgeruchten en -berichten die al een tijdje de ronde doen.

Hieronder de tweets van Lee:



Wright zei ook nog via twitter dat hij een etentje had gehad met Iron Man regisseur Jon Favreau. Dit ging echter niet over hun stripverfilmingen: “Amazingly, we talked neither Avengers nor Antman.”



NieuwsFilm

meest populair