Onbekende acteur wordt Captain America

Speculeren heeft geen zin, wij kennen hem toch niet.

De afgelopen week dook plotseling het gerucht op dat Chris Pine, James T. Kirk in J.J. Abrams' Star Trek, grote kans maakt om Captain America te spelen in het voor volgend jaar geplande The First Avenger: Captain America. Peter Sciretta, topblogger van /film, maakt echter een einde aan deze (en alle toekomstige) geruchten. Wie de superheld ook zal spelen, wij zullen hem niet kennen.

Vorige week, tijdens een persconferentie rond de première van The Wolfman, beantwoordde regisseur Joe Johnston enkele vragen over Captain America en The First Avenger. Een van de details die hij prijsgaf, is dat hij een onbekende acteur zal casten in de hoofdrol. Dit is wat Sciretta over de persconferentie schreef:

"Captain America zal zeker worden gespeeld door een Amerikaanse acteur. Johnston zei dat hij een volledig onbekende wil ontdekken en deze wil omringen met bekendere namen. Johnston zei dat hij vijf of zes mannen test: 'de jongste is 23, de oudste 32. De meeste mannen [in de Tweede Wereldoorlog] waren nog kinderen, 18 of 19, maar we willen een iets oudere.' De casting zal 1 maart 2010 rond zijn."

De kans dat wij de nieuwe Captain America zullen kennen, is dus (helaas) niet groot.



NieuwsFilm

meest populair