Wordt Nolan de regisseur van Superman?

Nee, het gaat hier niet om Christopher!

IESB komt met het gerucht dat Christopher Nolans broer, Jonah Nolan, Superman: Man of Steel zal gaan regisseren. Dit zou betekenen dat Warner Bros een onervaren regisseur de verantwoordelijkheid geeft over een film die zo'n 150-200 miljoen dollar zal gaan kosten.

IESB claimt dat de voornaamste reden voor Christopher Nolans 'Godfather' rol bij Superman is dat hij zijn broertje Jonah kan helpen. Hoewel dit alles niet echt geloofwaardig klinkt, zou het toch zomaar kunnen; Christopher Nolan heeft met The Dark Knight één van de meest succesvolle films ooit gemaakt en de studio eet uit zijn hand.

Eerder deze week berichtte Latino Review dat David Goyer het script van Superman voor zijn rekening neemt. Christopher Nolan treedt op als producer bij de film van Warner Bros en Legendary Pictures. Variety kwam vervolgens met het nieuws dat Goyer in eerste instantie het verhaal voor de film schrijft, maar samen met Jonah Nolan aan het daadwerkelijke script zou werken. Legendary Pictures oprichter Thomas Tull vertelde daarop aan Aint It Cool dat hier niets van klopte en dat hij Goyer niet heeft ingehuurd. Het project zou volgens Tull nog helemaal niet in de scriptfase zitten.

Jonathan Nolan schreef het originele verhaal voor Memento, waarvoor hij werd genomineerd voor een Oscar. Ook was hij scenarist bij The Prestige en The Dark Knight. Ook heeft hij samen met Steven Spielberg gewerkt aan het sciencefiction project Intersteller.



NieuwsFilm

meest populair