Wall Street 2 flink uitgesteld

Money Never Sleeps flink wat maanden in ruststand.

Eigenlijk stond de sequel op Wall Street (1987) van Oliver Stone gepland voor een release op 22 april 2010 (Nederland). Het is echter bekend geworden dat we nog een flink wat maanden moeten wachten op de nieuwe avonturen van Gordon Gekko (Michael Douglas). De nieuwe (Amerikaanse) releasedatum staat nu op 24 september.

Wall Street 2: Money Never Sleeps stond eerder al gepland voor een release in februari. Waarschijnlijk wordt de film uitgesteld vanwege de concurrentie in de maand april. Niet veel later na de release komt bijvoorbeeld Iron Man 2 uit.

In de film zien we naast Douglas ook sterren als Susan Sarandon, Charlie Sheen, Shia LaBeouf en Josh Brolin. Hieronder nogmaals de trailer:


Synopsis: Een gluiperige beleggingsfonds manager (Brolin) is verantwoordelijk is voor de dood van de vader van een jonge marktdeelnemer (Shia LaBeouf). Dit is de verloofde van de dochter van de onlangs vrijgelaten Gordon Gekko (Michael Douglas). Deze probeert zijn band met dochterlief te herstellen en besluit zijn toekomstige schoonzoon te helpen, door wraak te nemen op zijn vaders moordenaar.

NieuwsFilm

meest populair