Nieuwe film Clint Eastwood!

Hij wordt in mei tachtig jaar, maar aan stoppen denkt Clint schijnbaar nog lang niet.

Hij wordt in mei tachtig jaar, maar aan stoppen denkt Clint Eastwood nog lang niet. Zijn Nelson Mandela biopic Invictus draait nu in de bioscopen, hij legt op dit moment de laatste hand aan de paranormale thriller Hereafter met Matt Damon en nu werd bekend dat hij op het punt staat te tekenen voor een biopic over het leven van J. Edgar Hoover, die in 1924 werd benoemd tot de eerste directeur van de FBI, een functie die hij tot zijn dood in 1977 zou uitoefenen.

Hoover was een van de machtigste mensen in de Amerikaanse geschiedenis, maar kwam in zijn carrière ook regelmatig onder vuur te liggen omdat hij de FBI zou misbruiken om de Amerikaanse burgerrechtenbeweging lastig te vallen. Ook waren er in de jaren '40 geruchten dat Hoover homoseksueel zou zijn en zich regelmatig als travestiet zou uitdossen. Deze geruchten zijn echter nooit bewezen.

Het scenario voor de nog naamloze film is geschreven door Dustin Lance Black, die vorig jaar nog een Oscar won voor Milk. Over de casting is nog niets bekend.



NieuwsFilm

meest populair