Quentin Tarantino gecast als Brilsmurf?

Verder wordt de regisseur aangeklaagd vanwege Kill Bill.

Alan Cumming vertelde een paar dagen terug aan MTV News dat regisseur Quentin Tarantino Brilsmurf zal gaan spelen in Columbia Pictures' The Smurfs. Brilsmurf is de irritante rechterhand van Grote Smurf. Een woordvoerder van de regisseur ontkent echter enige betrokkenheid. Toch zou je verwachten dat Cumming weet waar hij het over heeft, aangezien hij Potige Smurf inspreekt in de film.

De film wordt een kruising tussen CGI en live-action en wordt geregisseerd door Raja Gosnell (Scooby Doo). De film staat gepland voor 28 juli 2011. Een hoofdrol is er voor Neil Patrick Harris als een live-action personage die de smurfen helpt. De stemmencast bestaat uit Jonathan Winters als Grote Smurf, George Lopez als Moppersmurf, Katy Perry als Smurfin en Cumming dus als Potige Smurf. De opnames beginnen in april.

Dit is overigens niet het enige Tarantino gerelateerde nieuws. De regisseur wordt namelijk aangeklaagd vanwege Kill Bill. De aanklagende, Dannez Hunter, claimt dat hij in 1999 een idee voor een verhaal naar Miramax heeft gestuurd over een personage genaamd Ren. Volgens Hunter is O-Ren Ishii, het personage uit Kill Bill, gebaseerd op zijn Ren. Tarantino zou verschillende elementen van Hunter gestolen hebben, waaronder de specifieke manier waarop O-Ren Ishiis moeder vermoord wordt.

Hunter heeft ooit geprobeerd aan een baan te komen bij Miramax, maar werd nooit teruggebeld. Naar zijn mening hebben talloze Joden en blanken, die veel minder getalenteerd zijn dan hijzelf, wel een baan gekregen bij het bedrijf. Hunter vindt dan ook dat deze mensen geprofiteerd hebben van de royalties van Kill Bill. Om dit recht te zetten eist hij nu een enorme zak geld.

Tot slot gaat Tarantino misschien een documentaire maken over Harvey Weinstein. Barry Avrich wilde eerder al een docu over de producer maken, genaamd Unauthorized: The Harvey Weinstein Project, maar dit zag Harvey zelf niet zo zitten. Hij adviseerde Avrich het niet te doen.

Nu blijkt dat Tarantino met hetzelfde idee in zijn hoofd zit. Hij wil een documentaire maken over Weinstein en de tijd waarin hij van concert promoter overging in zijn jaren bij Miramax. Tarantinos woordvoerder zegt dat de regisseur en de Weinstein broers momenteel over het plan nadenken.

Hij krijgt het er dus maar druk mee, aangezien we ook al wachten op Kill Bill 3, Inglourious Basterds 2, een gangsterfilm, een western en een slavernij project...

NieuwsFilm

meest populair