Algemeen

Madonna vraagt koningin om hulp

Voor haar nieuwste film zit de 'Queen of Pop' in de regiestoel.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Filmtotaal op 15.03.2010 om 15:25 in Algemeen
Madonna heeft de hulp van de Britse koningin gevraagd voor haar film W.E. over koning Edward VIII en diens veelbesproken troonsafstand in 1936. Zij wil op locaties in Windsor Palace kunnen filmen. Weinig kans echter aangezien het verhaal van Edward een koninklijk hoofdstuk betreft waar men het liever niet meer over heeft.

"I can't imagine that Her Majesty would make an exception, particularly for a film about Wallis Simpson."

Edward VIII deed afstand van de troon, omdat hij wilde trouwen met de al twee keer gescheiden Amerikaanse Wallis Simpson. De Anglicaanse Kerk, waarvan Eduard als koning het hoofd was, stond hertrouwen na een scheiding niet toe. Minister-president Stanley Baldwin stelde hem voor de keus zijn relatie met Simpson te verbreken of afstand van de troon te doen. Hij koos het laatste en vertrok naar het buitenland. (bron: wikipedia)

De film zal zich voornamelijk richten op Wallis Simpson, een rol die waarschijnlijk gespeeld zal gaan worden door Vera Farmiga (Up in the Air). Een releasedatum is nog niet bekend.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws