Regisseur Paranormal Activity 2 toch niet bekend (UPDATE)

Eerst wel, dan weer niet. Het begint verwarrend te worden...

UPDATE: In tegenstelling tot eerdere berichten en het bericht hieronder, weten we nu dat Akiva Goldsman Paranormal Activity 2 alsnog niet zal gaan regisseren. Hij zal wel optreden als executive producer. Zal het dan alsnog Brian De Palma worden?

De voorbereidingen van de productie van Paranormal Activity 2 verlopen niet bepaald zonder slag of stoot. Paramount huurde in eerste instantie Saw VI regisseur Kevin Geutert in om snel eventjes tussendoor het vervolg op Paranormal Activity te maken. Lionsgate wees Greutert echter op de clausule in zijn contract en stond erop dat hij ook bij deel 7 van de Saw reeks plaatsneemt in de regiestoel. Sindsdien is Paramount druk op zoek naar een nieuwe regisseur; de naam van Brian De Palma viel op een gegeven moment zelfs. Maar het lijkt er nu op dat ze de juiste man gevonden hebben: Akiva Goldsman, scenarist van o.a. A Beautiful Mind en I Am Legend.

Goldsmans naam stond op het lijstje kanshebbers dat de LA Times een paar weken terug publiceerde. Naast Goldsman en De Palma stonden verder Brad Anderson en Greg McLean op de lijst. De keuze viel dus op de vrij onervaren Goldsman. Hij is echter niet een totale leek in het regievak; hij regisseerde al eens afleveringen van de tv-series Kings en Fringe.

Micah Sloat, ster uit het origineel, gaf onlangs tegenover MTV al wat details over de sequel. Dit lees je hier.

Paranormal Activity 2 komt uit op 22 oktober 2010 (bioscoopagenda).



NieuwsFilm

meest populair