Chris Evans krijgt rol Captain America aangeboden

Marvel lijkt eindelijk zijn keuze te hebben gemaakt!

De rol van Captain America in de Marvel superheldenfilm The First Avenger: Captain America lijkt gewild en ook de media zit er bovenop. Na weken van geruchten en een flinke namencarrousel lijkt - volgens The Hollywood Reporter - de filmmaatschappij Marvel Studios eruit te zijn. Volgens de bronnen van THR is de rol aangeboden aan Chris Evans.

Binnen die deal zouden drie Captain America films, een rol in The Avengers en optredens in andere Marvel films vallen. Evans is overigens geen onbekende op het superheldenterrein. Hij speelde eerder tweemaal Human Torch / Johnny Storm in Fantastic Four (2005) en Fantastic 4: Rise of the Silver Surfer (2007). Ook speelde hij in de superkrachten-film Push (2009). In Captain America neemt hij het o.a. op tegen Hugo Weaving die gecast is voor villainrol Red Skull. Dit gerucht uit betrouwbare bron wordt waarschijnlijk pas door Marvel Studios bevestigd, als Evans ook daadwerkelijk heeft getekend.

Evans moet overigens wel eerst een project dumpen om met Captain America aan de slag te gaan. Hij staat namelijk al in de boeken voor de romkom What's Your Number?. Nederlandse release: vermoedelijk ergens eind juli / begin augustus 2011.



NieuwsFilm

meest populair