Ook Martin Scorsese maakt film in 3D

The Invention of Hugo Cabret wordt zijn eerste 3D film.

Een aantal maanden terug liet Martin Scorsese al weten dat hij erg gecharmeerd was van de nieuwe 3D-technologie. We see in depth, for the most part. We go to the theater — it’s in depth. Why couldn’t a film like `Precious’ be in 3-D? It should be, vertelde Scorsese eerder.

De geruchten dat Scorsese zijn nieuwste film The Invention of Hugo Cabret in 3D wilde opnemen namen dan ook snel toe. Nu heeft Variety bevestigd dat dit inderdaad het geval zal zijn. Sony brengt de film eind 2011 in de Amerikaanse bioscopen uit en vanaf dan kunnen we zien wat een van de grootste regisseurs in de filmgeschiedenis met 3D kan doen.

The Invention of Hugo Cabret is gebaseerd op het befaamde kinderboek van Brian Selznick en gaat over de weesjongen Hugo Cabret, die in de muren van een druk treinstation in Parijs woont. Sinds zijn oom spoorloos verdween, heeft hij in het geheim de zorg voor de stationsklokken op zich genomen. Dan komt hij in aanraking met een vreemd meisje en een bittere oude man die de speelgoedwinkel in het station beheert. Plotseling komen Hugo's verborgen leven en het waardevolle geheim dat hij bewaart in gevaar. Vooralsnog hebben Sacha Baron Cohen, Chloe Moretz (Kick-Ass), Asa Butterfield (The Boy in the Striped Pyjamas) en Ben Kingsley getekend voor een rol in de film.



NieuwsFilm

meest populair