Nieuwe foto's uit The A-Team

Wordt dit top of een flop?

In 2006 verscheen er met Miami Vice al een film over één van de vier grote actie tv-series uit de jaren '80. De film, geregisseerd door Michael Mann, kon bij zowel het publiek (6.0 op IMDb) als bij de critici (47% op Rotten Tomatoes) niet rekenen op veel support. In de Box Office deed de film het redelijk, maar zeker niet overdonderend. Met een budget van $135 miljoen werd er wereldwijd $164 miljoen opgehaald.

Of de moderne filmversie van The A-Team het waar gaat maken, moet nog blijken. De actiekomedie van regisseur Joe Carnahan heeft een productiebudget van $165 miljoen en gaat binnenkort in première. Net als bij Miami Vice beschikt de film over een cast met grote namen, zoals Liam Neeson als John "Hannibal" Smith, Bradley Cooper als Lt. Templeton "Faceman" Peck, Sharlto Copley als Capt. "Howling Mad" Murdock en Quinton "Rampage" Jackson als Sgt. "B.A." Baracus. Ook Jessica Biel en Patrick Wilson hebben een rol.

Vanaf 10 juni gaan we zien of The A-Team het beter gaat doen dan zijn "voorganger" Miami Vice. Misschien geeft dit een vrijbrief om ook films te maken over Airwolf en Knight Rider.

Hieronder zie je een reeks nieuwe foto's uit The A-Team:









NieuwsFilm

meest populair