Algemeen

Horrorregisseur maakt film over tsunami

Grote namen in de hoofdrollen.

door Arman Avsaroglu op 03.05.2010 om 14:40 in Algemeen
Juan Antonio Bayona, de Spaanse regisseur die een paar jaar geleden verraste met de smaakvolle horrorfilm The Orphanage, begint in augustus met het filmen van zijn volgende project. Het gaat hierbij om The Impossible, naar een script van Sergio Sanchez, die ook al het scenario van The Orphanage schreef.

Over het scenario is nog niet al te veel bekend, maar wel dat de film zich zal afspelen in Thailand ten tijde van de verwoestende tsunami in 2004, waarbij meer dan 150.000 doden vielen.

Bayona heeft twee grote namen aangetrokken voor de hoofdrollen in de film. Naomi Watts, die de komende tijd ook te zien zal zijn in de nieuwe Woody Allen You Will Meet a Tall Dark Stranger en de politieke thriller Fair Game, en Ewan McGregor, binnenkort in The Ghost Writer zullen samen te zien zijn in The Impossible. Watts en McGregor speelden al eerder samen in de niet heel bekende film Stay van Marc Forster uit 2005. Wanneer de film in de bioscopen komt, is nog niet bekend.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Angelater

Avatar

The Impossible, naar een script van Sergio Sanchez, die ook al het scenario van The Orphanage schrijf.

'Schreef', man.

dragonspirit

Avatar

Als je daar over begint, overigens wel terecht, merk dan ook op dat de film El Orfanato heet, er is namelijk ook een remake alweer op komst, en die heet weer wel The Orphanage. ;)

Zelf zit ik niet echt te wachten op een film over de Tsunami. Er staat overigens ook nog niets over op IMDB.

geertvdheide

Avatar

dragonspirit "Als je daar over begint, overigens wel terecht, merk dan ook op dat de film El Orfanato heet, er is namelijk ook een remake alweer op komst, en die heet weer wel The Orphanage. ;)"

De internationale titel van het origineel is ook The Orphanage hoor, staat ook gewoon op de dvd-hoes.

On-topic: Een film die speelt tijdens de tsunami, ik zie het nog niet voor me. Maar wel mooie namen verder, dus wie weet.

NieuwsFilm

meest populair