Eerste foto's Let Me In

Uit de remake van Let the Right One in, de beste film van 2009.

Aan het begin van ‘t jaar benoemden we de Zweedse film Låt den rätte komma in – de Engelse naam luidt “Let the Right One In” – nog tot de beste van 2009. Ook andere Nederlandse filmjournalisten waren het met ons eens. De film bleek zo populair dat men het nodig vindt een Amerikaanse remake te maken. Ditmaal onder de titel Let me in.

De remake draait om Owen en Abby. Owen is een twaalfjarige jongen uit New Mexico, die op school veel gepest wordt. Zijn enige vriendje is het buurmeisje, dat pasgeleden in de stad is komen wonen. Sinds zij er woont vinden er allerlei vreemde dingen plaats in het stadje, en komt Owen er langzaam maar zeker achter dat Abby een gruwelijk geheim heeft…

De rol van Abby wordt gespeeld door Chloe Moretz, die we eerder in Kick-Ass konden bewonderen als Hitgirl. Owen wordt gespeeld door de relatief onbekende Kodi Smit-McPhee, die we naast Viggo Mortensen konden zien in The Road.

Enfin, vandaag kunnen we de eerste foto's uit de remake laten zien, onder andere van Chloe Moretz als Abby. Ter vergelijking eerst nog een foto uit Let the Right One in, van hoofdrolspeelster Lina Leandersson.



En hieronder de foto van Chloe Moretz.





NieuwsFilm

meest populair