Algemeen

Robert Rodriguez voor Deadpool?

Fox ziet in hem de ideale kandidaat.

door Bram de Groot op 15.06.2010 om 11:30 in Algemeen
Het gerucht gaat dat Robert Rodriguez de regiestoel voor Deadpool aangeboden heeft gekregen van de filmmaatschappij 20th Century Fox. Er bestaat een grote kans dat dit gerucht waar is, aangezien de veelzijdige regisseur/producent Rodriguez een innige band aan het opbouwen is met Fox. Hij wil namelijk afstand nemen van The Weinstein Company, waar hij jaren lang mee heeft samengewerkt. Zijn laatste film voor de maatschappij is naar alle waarschijnlijkheid Spy Kids 4 (2011). Hij is nu opzoek naar een nieuwe filmmaatschappij om mee samen te werken.

Voor Fox´s Predators is Rodriguez de producent en hij heeft al eerder de regie aangeboden gekregen voor de Planet of the Apes prequel. Deze heeft hij overigens heeft afgewezen.

De Deadpool film is al sinds X-Men Origins: Wolverine in ontwikkeling. De hoofdrolspeler moet Ryan Reynolds worden, aangezien hij het personage reeds speelde in de eerste X-Men Origins film. De schrijvers van Zombieland zijn aangesteld om het script van Deadpool af te ronden. Waarschijnlijk ergens in 2012 in de bioscoop.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ereptile

Avatar

Dat zou echt geweldig zijn! :D Kijk echt uit naar Deadpool ^^ En ze gaan "Barakapool" totaal negeren en gewoon een lekkere 4 wall breaking Deadpool film maken :W Met Ryan Reynolds als Deadpool, de schrijvers van Zombieland en Rodriguez als director erbij heb ik er zeker vertrouwen in Smiley face

Steenvoorden

Avatar

Inderdaad, als alles zo doorgaat dan zal het zeker wel wat worden.

Angelater

Avatar

Zolang het maar niet te soft wordt... *kuch* Spy Kids *kuch*

FilmAddict

Avatar

Robert Rodriguez is echt koning (afgezien van de Spy Kids films) en ik ben erg benieuwed naar Deadpool. titel klinkt al goed.

heywoodfloyd

Avatar

Angelater "Zolang het maar niet te soft wordt... *kuch* Spy Kids *kuch*"


*kuch* From Dusk Till Dawn Sin City Planet Terror *kuch*!?

benjamin

Avatar

FilmAddict "Robert Rodriguez is echt koning (afgezien van de Spy Kids films) en ik ben erg benieuwed naar Deadpool. titel klinkt al goed."


Jij hebt zeker nooit die film met Sharkboy en Lavagirl gezien, dat was pas echt pure bagger.

ThomasG

Avatar

Op z'n kiddie movies na, (die zwaar kont zuigen) is het een geweldige regisseur!...hopelijk gewoon lekkere r-rated actie, donkere humor en een vet script en ik ben tevreden.

Angelater

Avatar

heywoodfloyd "*kuch* From Dusk Till Dawn Sin City Planet Terror *kuch*!?"


*kuch* 20th century fox... *kuch*

En begin niet over Predators :P Deadpool is een marvel held/anti-held, meestal hebben studio's weinig vertrouwen in 16 jaar ouder films.

NieuwsFilm

meest populair