Robert Rodriguez voor Deadpool?

Fox ziet in hem de ideale kandidaat.

Het gerucht gaat dat Robert Rodriguez de regiestoel voor Deadpool aangeboden heeft gekregen van de filmmaatschappij 20th Century Fox. Er bestaat een grote kans dat dit gerucht waar is, aangezien de veelzijdige regisseur/producent Rodriguez een innige band aan het opbouwen is met Fox. Hij wil namelijk afstand nemen van The Weinstein Company, waar hij jaren lang mee heeft samengewerkt. Zijn laatste film voor de maatschappij is naar alle waarschijnlijkheid Spy Kids 4 (2011). Hij is nu opzoek naar een nieuwe filmmaatschappij om mee samen te werken.

Voor Fox´s Predators is Rodriguez de producent en hij heeft al eerder de regie aangeboden gekregen voor de Planet of the Apes prequel. Deze heeft hij overigens heeft afgewezen.

De Deadpool film is al sinds X-Men Origins: Wolverine in ontwikkeling. De hoofdrolspeler moet Ryan Reynolds worden, aangezien hij het personage reeds speelde in de eerste X-Men Origins film. De schrijvers van Zombieland zijn aangesteld om het script van Deadpool af te ronden. Waarschijnlijk ergens in 2012 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair