Casting voor Spielberg's War Horse onderweg

Spielberg lijkt dit keer niet te kiezen voor de grote namen.

Nu bekend is geworden dat de volgende film van Steven Spielberg een verfilming van het boek War Horse zal zijn, is men al druk bezig met de casting. Spielberg, die in recente jaren toch vooral wilde samenwerken met de grootste sterren die er in Hollywood rondlopen, lijkt voor zijn nieuwste film voor wat onbekendere namen te gaan.

War Horse, een boek van Michael Morpurgo uit 1982, speelt zich af in 1914, ten tijde van de eerste wereldoorlog. Het boek gaat over de vriendschap en lotsverbintenis tussen een jongen en zijn paard, die van elkaar gescheiden worden als het paard door soldaten wordt meegenomen naar de frontlinie.

De rol van de jongen zal worden gespeeld door de Britse acteur Eddie Redmayne, die met zijn 28-jaar overigens wel een stuk ouder is dan het personage in het boek. Nu is ook bekend geworden dat de rol van de Franse officieer die het paard van de jongen meeneemt waarschijnlijk zal worden vertolkt door Tom Hiddleston, die op dit moment bezig is met een rol in de nieuwe Marvel film Thor. Dreamworks heeft dit echter nog niet officieel bevestigd.



NieuwsFilm

meest populair