Nieuwe setfoto's Pirates of the Caribbean 4

En de eerste indrukken van Cowboys and Aliens.

Hieronder staan nieuwe setfoto's van respectievelijk Rob Marshalls Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides en Jon Favreau's Cowboys and Aliens. Voor de verandering zijn deze eens niet stiekem genomen; de beelden komen dit keer van de makers zelf.

Producer Jerry Bruckheimer deelde onlangs via twitter enkele setfoto's van Pirates of the Caribbean 4 met de wereld. Hieronder zie je enkelen daarvan met bijschrift. De rest vind je bij zijn tweets.

“Director Rob Marshall arrives the first day of shooting the only way possible on our secluded beach…by jet ski!”


“I’ll often be in this seat with my camera”

Regisseur Jon Favreau kwam via twitter ook met nieuwe foto's van de set van Cowboys and Aliens. We zien hieronder het western dorpje van de film tijdens een nachtelijke opname.


In mei verrijkte Favreau ons al met onderstaande foto van hoofdrolspeler Daniel Craig in kostuum tijdens een cameratest.


De film, gebaseerd op de gelijknamige stripromanreeks van Platinum Studios, vertelt het fictieve verhaal van de traditionele vijanden van het Wilde Westen - cowboys en Indianen - die moeten samenwerken wanneer ze aangevallen worden door aliens.

De opnames van Cowboys & Aliens starten deze zomer. De film draait vanaf 29 juli 2011 in de Amerikaanse bioscopen. Een Nederlandse releasedatum is nog niet bekend.



NieuwsFilm

meest populair