Algemeen

Regisseur gevonden voor Superman?

Verder zouden de audities voor de hoofdrol al begonnen zijn.

door Jan-Peter Rook op 14.07.2010 om 18:33 in Algemeen
GeekTyrant komt met het gerucht dat Jonathan Nolan, de broer van Christopher, Warner Bros' nieuwe Superman waarschijnlijk zal gaan regisseren. Verder zouden de audities voor de hoofdrol reeds begonnen zijn; een naam die hierbij naar voren komt is die van Zachary Levi, bekend van de tv-serie Chuck. Het bericht gaat als volgt:

According to our sources that reside on the WB studio lot that have informed us that Christopher Nolan’s brother Jonathan is currently the unannounced director of the Superman reboot film. Word on the lot is that he is attached to direct the film and has been on the studio lot a lot these days working on pre-development stuff.

Het hangt al een tijdje in de lucht dat Nolan de opvolger van Superman Returns zal gaan regisseren. De schrijver van o.a. The Dark Knight is al jarenlang bezig met de verhalen van de films van zijn grotere broer. Nu Christopher optreedt als een soort 'godfather' bij de nieuwe Superman film, lijkt dit het ideale moment voor Jonathan om zijn regiedebuut te maken.

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

petje1981 "Dat is wel zo, maar je hebt Clark nog niet volledig in het rood en blauw gezien

afbeelding

en wat mij betreft mag dat wel"
Van mij ook wel, ben geen fan van Smallville, maar hij ziet er idd goed uit als Superman.

petje1981

Avatar

Havoc "afbeelding

Nee, totaal niet he, dat lijkt ook helemaal niet op een vroege Justice League enzo.. Smiley face"


Dat is wel zo, maar je hebt Clark nog niet volledig in het rood en blauw gezien

afbeelding

en wat mij betreft mag dat wel

Havoc

Avatar

petje1981 "Daar ben ik het niet mee eens Smallville heeft niks met superman te maken. Ze zouden juist vanaf dat punt de film kunnen maken."


afbeelding

Nee, totaal niet he, dat lijkt ook helemaal niet op een vroege Justice League enzo.. Smiley face

petje1981

Avatar

Marcade "Waarom? Dat is vrij simpel.

Als Smallville acteur de rol van superman in een film op zich neemt, schept dat automatisch bij iedereen de verwachting dat dat betekent dat ook de hele 'smallville' universe in die film rekening mee word gehouden.

In andere woorden; de film word 'gewoon' een extra lange 'smallville' episode .. en daar zitten we (sorry) echt niet op te wachten. Zeker Nolan niet;"


Daar ben ik het niet mee eens Smallville heeft niks met superman te maken. Ze zouden juist vanaf dat punt de film kunnen maken.

B@chelor

Avatar

Goed nieuws. De Nolan's en Goyer zijn samen een goed trio.

En die acteur zal ook wel goed zijn; ken 'm niet echt

Marcade

Avatar

petje1981 "Beter dat Nolan het doet, alleen vraag ik me af waarom Tom Welling (smallville) niet de rode cape mag dragen"


Waarom? Dat is vrij simpel.

Als Smallville acteur de rol van superman in een film op zich neemt, schept dat automatisch bij iedereen de verwachting dat dat betekent dat ook de hele 'smallville' universe in die film rekening mee word gehouden.

In andere woorden; de film word 'gewoon' een extra lange 'smallville' episode .. en daar zitten we (sorry) echt niet op te wachten. Zeker Nolan niet;

Lord Voldemort

Avatar

Het is natuurlijk grote onzin dat Superman saai is. Echt een uitspraak van mensen die hoogstwaarschijnlijk ooit een Supes film gezien hebben en verder niets.
Helaas wordt altijd Lex Luthor gebruikt als Supes vijand, terwijl er zo ontzettend veel goede vijanden uit de Superman mythe zijn te halen. Brainiac, Metallo, Darkseid, Bizarro, etc. Zout lekker op met kaalkop en geef Superman eindelijk een echt gevecht!

petje1981

Avatar

Beter dat Nolan het doet, alleen vraag ik me af waarom Tom Welling (smallville) niet de rode cape mag dragen

Sandvink

Avatar

Superman is zo saai. Batman heeft tenminste nog interessante schurken. Ik heb er niet veel hoop in.

Galu

Avatar

Superman is en blijft een doodsaaie held. Maar dat vond ik van Batman ook totdat Nolan er zich mee bezig hield.

NieuwsFilm

meest populair