Regisseur gevonden voor Superman?

Verder zouden de audities voor de hoofdrol al begonnen zijn.

GeekTyrant komt met het gerucht dat Jonathan Nolan, de broer van Christopher, Warner Bros' nieuwe Superman waarschijnlijk zal gaan regisseren. Verder zouden de audities voor de hoofdrol reeds begonnen zijn; een naam die hierbij naar voren komt is die van Zachary Levi, bekend van de tv-serie Chuck. Het bericht gaat als volgt:

According to our sources that reside on the WB studio lot that have informed us that Christopher Nolan’s brother Jonathan is currently the unannounced director of the Superman reboot film. Word on the lot is that he is attached to direct the film and has been on the studio lot a lot these days working on pre-development stuff.

Het hangt al een tijdje in de lucht dat Nolan de opvolger van Superman Returns zal gaan regisseren. De schrijver van o.a. The Dark Knight is al jarenlang bezig met de verhalen van de films van zijn grotere broer. Nu Christopher optreedt als een soort 'godfather' bij de nieuwe Superman film, lijkt dit het ideale moment voor Jonathan om zijn regiedebuut te maken.



NieuwsFilm

meest populair