Humor

DC Universe Online trailer

Dit komt wel erg dichtbij een Justice Leaque film.

door Bram de Groot op 29.07.2010 om 09:17 in Humor
Hieronder zie je de trailer van DC Comics Online. Dit is een nieuwe game waarin vele superhelden uit de stal van comicuitgeverij DC Comics voorkomen en mogelijk een goede opstap is naar een live-action DC Comics superhelden team-up Justice League: Mortal, die al jaren in de startblokken staat bij Warner Bros. Dit is de tegenhanger van de Marvel team-up comicverfilming The Avengers, die in 2012 gaat uitkomen.

De game DC Universe Online gaat live vanaf 2 november 2010. De online game verschijnt tegelijkertijd op de pc als de PlayStation 3 en stelt spelers in staat om een eigen superheld te maken en te communiceren met bekende helden als Flash en Green Lantern.

Bekijk de trailer en oordeel zelf:

Nu we dan toch met gametrailers bezig zijn. Hieronder zie je ook een teaser trailer van de game over Marvel held Thor:15 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

filmgast

Avatar

ghossler "idd i totaly agree, zulke cgi films van marvel, dc of whatever heb ik altijd vet gevonden. Vind het zo jammer dat het zo kort is :( kijk liever naar zoiets dan.. bijv... daredevil met ben affleck -_-"


Zo, zeg dat wel!

ghossler

Avatar

B@chelor "Dit ziet er echt vet uit. Van mij mag er ook een film van uitkomen. En dan bedoel ik 100% CGI zoals hierboven."


idd i totaly agree, zulke cgi films van marvel, dc of whatever heb ik altijd vet gevonden. Vind het zo jammer dat het zo kort is :( kijk liever naar zoiets dan.. bijv... daredevil met ben affleck -_-

Decepticon

Avatar

Angelater "Jammer genoeg wel; het is gerelateerd aan een film die pas over 2 jaar uitkomt... dus we krijgen nog 2 jaar van deze soort berichten."
Ja klopt en de Thor game trailer is ook film gerelateerd, dus het mag van mij geplaatst worden, maar het is idd discutabel met dat gevalletje over Smalville.
Maar dit ziet er vet uit, cgi game trailers zien er altijd goed uit.

B@chelor

Avatar

Dit ziet er echt vet uit. Van mij mag er ook een film van uitkomen. En dan bedoel ik 100% CGI zoals hierboven.

benjamin

Avatar

Angelater "Jammer genoeg wel; het is gerelateerd aan een film die pas over 2 jaar uitkomt... dus we krijgen nog 2 jaar van deze soort berichten."


Euh, The Avengers is Marvel en niet DC.

Ereptile

Avatar

Angelater "Jammer genoeg wel; het is gerelateerd aan een film die pas over 2 jaar uitkomt... dus we krijgen nog 2 jaar van deze soort berichten."


Ehm...ik weet dat er over 2 jaar een Avengers film uitkomt, maar niet dat er een Justice League film uitkomt :P (Wat dit dus is).

Verder deel ik de mening van Visualcatch. Als TV-serie's op FILMtotaal niet kunnen, waarom dan wel game trailers? :P Niet dat er iets mis is met deze trailer hoor! Hij is echt vet! En de enigste link die ik leg tussen film en deze trailer is dat ik Green Lantern en Batman zag, wat nu veel besproken word :P

Angelater

Avatar

Visualcatch "In de disclaimer staat toch echt: filmgerelateerd nieuws ter vermaak.

Er is geen enkel verband met film buiten dat dit een CGI trailer is."


Jammer genoeg wel; het is gerelateerd aan een film die pas over 2 jaar uitkomt... dus we krijgen nog 2 jaar van deze soort berichten.

filmgast

Avatar

Steve-O "Ik vind het niet erg hoor, maar zet er dan toch Disclaimer boven zou ik zeggen;) En Batman zit erin:E Dit ga ik toch niet spelen maar zijn Arkham Asylum 2 lijkt me wel vet:9"In de disclaimer staat toch echt: filmgerelateerd nieuws ter vermaak.

Er is geen enkel verband met film buiten dat dit een CGI trailer is.

Steve-O

Avatar

Ik vind het niet erg hoor, maar zet er dan toch Disclaimer boven zou ik zeggen;) En Batman zit erin:E Dit ga ik toch niet spelen maar zijn Arkham Asylum 2 lijkt me wel vet:9

filmgast

Avatar

Ik vind inderdaad ook dat dit soort filmpjes niets te zoeken hebben op FILMtotaal. Kijk, een leuke originele trailer van een zogenaamde God of War verfilming,dat snap ik nog. Dat is zogenaamd een verfilming. Dit is gewoon een toegift aan alle comicfans die hier iedere dag al blij kunnen zijn met dagelijkse nieuwtjes over The Avengers etc.

Het is een leuk filmpje, maar hoort hier niet. Vind ik. Mijn mening dus.

master3d

Avatar

Breug "Valt me op dat dit soort filmpjes vaak een hoger niveau halen dan een echte film (x-men 3, wolverine)"
hehe inderdaad;) deze zijn nooit verkeerd.

maar je eigen superheld maken? doet me denken aan een nummer van Stephen Lynch:D die ik hier niet mag posten...maar zoek op Superhero :P

Darkman16

Avatar

De trailer is echt vet cool.

Breug

Avatar

Valt me op dat dit soort filmpjes vaak een hoger niveau halen dan een echte film (x-men 3, wolverine)

Ereptile

Avatar

Angelater "Ik zie dit niet echt aan als filmnieuws. Waarom worden dan de gametrailers van Wanted / Lord of the Rins / Clash of the Titans niet geplaatst? Ik heb het idee dat tegenwoordig alles over Comic-superhelden worden geplaatst. Zelfs als het geen film nieuws is :|"


Mjah ik herinner me ook nog dat iemand vroeg waarom er geen woord werd gezegd over een laatste seizoen van Smallville tijdens de Comic-Con review. En toen was het antwoord: dit is FILMtotaal... Een tv-serie komt nog in de buurt van een film. Best weird...

Desondanks is de trailer best cool :D

Angelater

Avatar

Ik zie dit niet echt aan als filmnieuws. Waarom worden dan de gametrailers van Wanted / Lord of the Rins / Clash of the Titans niet geplaatst? Ik heb het idee dat tegenwoordig alles over Comic-superhelden worden geplaatst. Zelfs als het geen film nieuws is :|

NieuwsFilm