Scarlett Johansson en Blake Lively in gevecht om 1 rol

Wie wordt de tegenspeler van Robert Downey Jr. in de sci-fi thriller Gravity?

De laatste maanden leek het erop dat Scarlett Johansson de eerste keus was voor de vrouwelijke hoofdrol in Gravity, de nieuwe sci-fi thriller van de Mexicaanse regisseur Alfonso Cuaron (Children of Men). Nu blijkt echter dat Scarlett concurrentie heeft gekregen van Blake Lively.

Bronnen melden dat in de afgelopen twee weken Johansson en Lively beiden hebben getest voor de hoofdrol in de film, waarin Robert Downey Jr. ook van de partij is. Gravity kampte in eerste instantie met wat aanloopproblemen aangezien de vrouwelijke hoofdrol in eerste instantie door Angelina Jolie gespeeld zou worden, maar zij later bedankte voor de eer. Nu lijken Lively of Johansson haar dus te vervangen.

Gravity vertelt het verhaal van een groep astronauten die in de ruimte bezig is met een reparatie aan de Hubble telescoop. Een groot aantal leden wordt echter gedood door resten van een ontplofte satelliet. Uiteindelijk blijft een vrouwelijke astronaut over, die uit alle macht probeert om terug te keren naar de Aarde en haar dochter weer in de armen te sluiten.



NieuwsFilm

meest populair