Video

Wie is The American?

George Clooney in spionagethriller met Nederlands tintje.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot op 12.08.2010 om 08:50 in Video
Hieronder zie je een korte docu die Focus Features heeft vrijgegeven van de film The American. De spionagethriller, ook met George Clooney, Violante Placido, Irina Björklund, Bruce Altman en de Nederlandse Thekla Reuten, speelt Clooney de huurmoordenaar Jack die zijn laatste klus wil klaren. Voor deze laatste klus, waar zijn opdracht gespecificeerd wordt door de Belgische Mathilde (Reuten), duikt hij onder op het Italiaanse platteland. Ondanks het feit dat Jack normaliter een afkeer heeft van menselijk contact, maakt hij kennis met een lokale priester en laat hij zich meeslepen in een romance met de mooie Clara.

De film wordt geregisseerd door de Nederlandse regisseur Anton Corbijn. Deze veelzijdige creatieve alleskunner is met name bekend als fotograaf van bekende (rock)musici en andere artiesten. De Nederlandse actrice Thekla Reuten kennen we o.a. van In Bruges (2008), Wit licht (2008), De Tweeling (2002) en Het 14e kippetje (1998).3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Muufley

Avatar

ridjieddo "Ja? Leuk."


Ja leuk wat???:?

ridjieddo

Avatar

benjamin "Blijft er vrij goed uitzien. Alleen jammer dat een Belgische door een Nederlandse actrice moet gespeeld worden, net zoals in In Bruges waar alle Bruggelingen door buitenlanders vertolkt worden."


Ja? Leuk.

ontopic; hopelijk speelt George Clooney net zo goed als in up in the air, ik heb toen een heel ander soort (beter spelende) Clooney gezien dan normaal.

benjamin

Avatar

Blijft er vrij goed uitzien. Alleen jammer dat een Belgische door een Nederlandse actrice moet gespeeld worden, net zoals in In Bruges waar alle Bruggelingen door buitenlanders vertolkt worden.