Video

Eerste Black Swan trailer (aanrader!)

Bovennatuurlijke thriller van de regisseur van Requiem for a Dream en The Wrestler.

door Bram de Groot op 18.08.2010 om 00:00 in Video
Fox Searchlight heeft de eerste trailer vrijgegeven van de bovennatuurlijke thriller Black Swan, geregisseerd door Darren Aronofsky (The Wrestler, 2008) en met Natalie Portman, Mila Kunis, Winona Ryder en Vincent Cassel. De film draait vanaf 1 december in de States. Een releasedatum voor Nederland moet nog bekend worden gemaakt.

Klik op onderstaande afbeelding om de trailer te bekijken.



Black Swan gaat over de balletdanseres Nina (Portman), die deel uitmaakt van een balletgezelschap waarbinnen hevige concurentie heerst. De belangrijkste danseres van dat moment, Beth (Ryder), staat op het punt om te vertrekken en iedereen wil haar plaats innemen, te meer daar zij tot dan toe een hoofdrol vertolkte in het populaire Swan Lake ballet van Tsjaikovski. Volgens artistiek leider Yevna (Cassel) heeft ze zeker talent, maar mist ze het één en ander op het mentale vlak. Ook moet ze afrekenen met haar speelzieke rivale Lily (Kunis) wil zij een kans maken om de hoofdrol te gaan vertolken.

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

major malfunction

Avatar

Dit... lijkt mij een spekvette film! All hail Aranofski!!!

Ray

Avatar

Wow kippenvel!! of moet ik zwanenvel zeggen?

Breug

Avatar

Ben trouwens benieuwd of hier net zo'n bad trip einde in zit als Requiem for a dream. Dat je echt weer even bij moet komen na de voorstelling na die hele neerwaardse spiraal.

loadedguns

Avatar

All Hail Darren Aranofsky!!!

ferryb86

Avatar

Weet niet wat ik hiervan moet vinden, veranderd zij in een zwaan ofzo? Heel erg rare film, ga deze niet volgen.

Timothy

Avatar

Manmanman. Eerst lijkt het alsof het een mooi (maar vrij standaard) sport/dans drama is, maar dan heeft Darren Aronofsky nog een verrassing in petto! Deze regisseur heeft (naar mijn mening) alleen maar toppers afgeleverd (Pi moet ik nog zien) en ook hier heb ik hoge verwachtingen!

SJRSVLDT

Avatar

Wauw, ziet er indrukwekkend uit en doet me ook erg denken aan Requiem for a Dream. Mila Kunis vind ik nogal een vreemde keus, maar ik weet bijna zeker dat Aronofsky weet wat ie doet ;) Komt weer op de must-see-lijst!

Armani

Avatar

Ha, dit wordt weer een hardcore Aranofsky zo te zien; lekker! Ben benieuwd wat Portman maakt van zo'n rol als ballerina die compleet instort. Stukje met die rode ogen zag er trouwens te gek uit.

Breug

Avatar

Gelukkig, eindelijk weer een echte feelgood movie ;)

setheelen

Avatar

Deze film MOET ik zien!! Ik ben écht benieuwd wat dit juist gaat worden.. Is de titel letterlijk te nemen, want daar lijkt het wel op aan het einde van de trailer te zien?!

nieuwslaatste nieuws

meest populair