Twee regisseurs strijden om regiestoel Wolverine

X-Men Origins: Wolverine 2 niet naar Tony Scott of Matt Reeves, maar wie dan wel? Hugh Jackman mag kiezen!

New York Magazine meldt dat 20th Century Fox de keuze voor een regisseur bij X-Men Origins: Wolverine 2 (2011) overlaat aan Hugh Jackman, de acteur die uiteraard weer de titelrol speelt in de sequel op de spin-off van de eerdere drie X-Men films. Jackman mag kiezen tussen de regisseurs David Slade (The Twilight Saga: Eclipse, 2010 en 30 Days of Night, 2007) Robert Schwentke (Red, 2010). Aankomende week heeft Wolvie een ontmoeting met beide regisseurs. David Slade heeft waarschijnlijk de grootste kans de klus te krijgen. Hij heeft een uitgebreider CV en Schwentke wordt al met andere projecten in verband gebracht.

Het script komt van de hand van Christopher McQuarrie. Daarin raakt Logan / Wolverine verliefd op een Japanse vrouw, die reeds uitgehuwelijkt is aan een andere man. Dit pikt Logan niet en hij gaat de strijd aan met de vader en haar "samurai-sword-wielding brothers." Naar verwachting is de vader de mutant Lord Shingen Yashida en is Silver Samurai een van de broers. Naar verwachting worden er komende periode een hoop Japanse acteurs gecast.

Eerder werden twee andere regisseurs, namelijk Matt Reeves en Tony Scott, in verband gebracht met de film. Er is nog geen exacte releasedatum bekend voor de tweede Wolverine film. In eerste instantie moest de film in 2011 uit gaan komen.



NieuwsFilm

meest populair