Castinggeruchten Fantastic Four Reboot

Adrien Brody en Amber Heard zouden een rol proberen te bemachtigen.

Meer dan een jaar geleden kwamen we met het nieuws dat er gedacht werd over een reboot van de film Fantastic Four. Ondanks dat de film, en het vervolg het redelijk goed deden in de wereldwijde boxoffice (goed voor zo'n 620 miljoen dollar), viel het niveau van de films niet te vergelijken met dat van andere superheldenfilms. Dat valt waarschijnlijk deels te wijten aan regisseur Tim Story. De films zaten bol van humor en waren meer gericht op een jongere publiek.

Het gerucht ging toen dat 20th Century Fox een andere richting in wilde slaan met de franchise, met als sleutelwoord het inmiddels overheesende "duister". Niet veel later werd het gerucht dat er een reboot zou komen van de franchise bevestigd. Daarna werd er niet meer veel nieuws uitgebracht rondom de reboot, tot nu. Er doen namelijk een aantal castinggeruchten de ronde, waarvan de interessantste wellicht Adrien Brody en Amber Heard zijn.

Naast Brody gaat ook het verhaal dat Jonathan Rhys Meyers een rol wil rond. Brody en Rhyes Meyers zouden zelfs beiden dezelfde rol willen, namelijk die van Mr. Fantastic. Heard zou de rol van Sue Storm a.k.a. the Invisible Woman proberen te bemachtigen. Tot slot zou Fox Kevin Pennington voor de rol van Johnny Storm a.k.a. The Human Torch willen.

Er klampt natuurlijk ook een "maar" aan dit hele verhaal.

Het is namelijk zo dat Fox voorlopig nog niet wil beginnen met de productie van de film. Ze willen eerst wachten tot X-Men: First Class af is. Het zou dus goed kunnen dat, tegen de tijd dat men wil beginnen met de casting, geen van de geruchten waar blijkt te zijn.



NieuwsFilm

meest populair