Toch nog hoop voor Zoolander 2?

Ben Stiller lijkt het weer te zien zitten met de sequel.

Eerder dit jaar zag het er naar uit dat Ben Stillers lang geplande Zoolander sequel er toch echt aan zat te komen. Stiller zou het script al bijna afhebben met Tropic Thunder / Iron Man 2 scenarist Justin Theroux. Paramount Pictures wilde het budget laag houden, namelijk onder de 50 miljoen dollar, aangezien het eerste deel niet echt een box office hit was. Theroux zou tevens gaan regisseren en Jonah Hill was in gesprek om de villain te gaan spelen.

Later vernamen we dat Zoolander 2 er alsnog niet gaat komen, overigens in hetzelfde bericht waarin werd gezegd dat Anchorman 2 er ook niet zal gaan komen. Ben Stiller zei via twitter het volgende: “Ron Burgundy and Derek Zoolander looking to appear in sequels. Both men destitute, without means or intellect to fund their own comebacks.”

Nu komt het nieuws binnen dat Paramount de sequel alsnog wil gaan maken, zolang de film hooguit 40 miljoen dollar zal gaan kosten. Iemand vroeg Stiller onlangs via twitter naar Zoolander 2 en de acteur/regisseur/grappenmaker kwam met onderstaande reactie:

Stiller heeft in het verleden gezegd dat de sequel 10 jaar na het origineel afspeelt en dat Derek Zoolander ermee om moet leren gaan dat hij niet langer een model is. Hij vult zijn dagen met het runnen van zijn modelschool en is druk met het opvoeden van zijn zoontje. Verder gaf Stiller aan dat het vervolg niet gemaakt zal kunnen worden zonder Owen Wilson, die terug moet keren in de rol van Hansel.



NieuwsFilm

meest populair