Algemeen

Toch nog hoop voor Zoolander 2?

Ben Stiller lijkt het weer te zien zitten met de sequel.

door Jan-Peter Rook op 30.08.2010 om 09:47 in Algemeen
Eerder dit jaar zag het er naar uit dat Ben Stillers lang geplande Zoolander sequel er toch echt aan zat te komen. Stiller zou het script al bijna afhebben met Tropic Thunder / Iron Man 2 scenarist Justin Theroux. Paramount Pictures wilde het budget laag houden, namelijk onder de 50 miljoen dollar, aangezien het eerste deel niet echt een box office hit was. Theroux zou tevens gaan regisseren en Jonah Hill was in gesprek om de villain te gaan spelen.

Later vernamen we dat Zoolander 2 er alsnog niet gaat komen, overigens in hetzelfde bericht waarin werd gezegd dat Anchorman 2 er ook niet zal gaan komen. Ben Stiller zei via twitter het volgende: “Ron Burgundy and Derek Zoolander looking to appear in sequels. Both men destitute, without means or intellect to fund their own comebacks.”

Nu komt het nieuws binnen dat Paramount de sequel alsnog wil gaan maken, zolang de film hooguit 40 miljoen dollar zal gaan kosten. Iemand vroeg Stiller onlangs via twitter naar Zoolander 2 en de acteur/regisseur/grappenmaker kwam met onderstaande reactie:


Stiller heeft in het verleden gezegd dat de sequel 10 jaar na het origineel afspeelt en dat Derek Zoolander ermee om moet leren gaan dat hij niet langer een model is. Hij vult zijn dagen met het runnen van zijn modelschool en is druk met het opvoeden van zijn zoontje. Verder gaf Stiller aan dat het vervolg niet gemaakt zal kunnen worden zonder Owen Wilson, die terug moet keren in de rol van Hansel.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

WiXX

Avatar

Toen deeltje 1 uitkwam vond ik hem nogal tegenvallen. Later met veel wiet en hash was het een film die best grappig is :P

Planethugo

Avatar

Golden Ghost "Je hebt er ook gewoon echt totaal geen verstand van he?
Blue Steel all the way!! ;) :P"
die vond ik wat tegenvallen. De Magnum was verrassend goed 8-)

j0kers28

Avatar

Waar blijft Night At The Museum 3?:o

Golden Ghost

Avatar

Planethugo "zoolander is zo een film die ik in de bios maar ruk vond maar later weer geweldig. Deel 2 mag er dan ook komen, als er maar genoeg mooie looks in zitten zoals Magnum"


Je hebt er ook gewoon echt totaal geen verstand van he?
Blue Steel all the way!! ;) :P

Planethugo

Avatar

Zoolander is zo een film die ik in de bios maar ruk vond maar later weer geweldig. Deel 2 mag er dan ook komen, als er maar genoeg mooie looks in zitten zoals Magnum

LuCos

Avatar

Banned "Dit wist ik al meer dan een maand..."


En daar kom je nu pas mee aanzetten?!?!?

Achja.. Zoolander vond ik wel een geinige film naar te kijken, een film die je lekker makkelijk wegkijkt voordat je in slaap valt.

Banned

Avatar

Dit wist ik al meer dan een maand...

Zondebok

Avatar

Als David Bowie maar weer mee doet Smiley face

Hoiii

Avatar

YEAH

NieuwsFilm