Darren Aronofsky over zijn vertrek bij Robocop

Waarom trok de regisseur (The Wrestler) zijn handen vroegtijdig van de reboot?

Een tijdje terug vernamen we dat Darren Aronofsky uit de geplande Robocop reboot was gestapt. Gelijk hierna begon hij aan zijn volgende film Black Swan. Wat was nou precies de reden voor zijn vroegtijdige vertrek? MTV sprak met Aronofsky en deze wist te vertellen dat MGM op dat moment kampte met financiële problemen. Er gebeurde helemaal niets met het project en op een gegeven moment kon Aronofsky beginnen aan Black Swan. Daarom koos hij er maar voor om Robocop aan de kant te zetten.

Verder vindt Aronofsky dat er interessante dingen gaande zijn rondom 3D. Hij is van mening dat het ook voor hemzelf ooit de moeite waard moet zijn, aangezien mensen als Martin Scorsese en James Cameron ook zo enthousiast zijn. We kunnen in de toekomst dus wellicht een 3D film verwachten van de regisseur: "With the right project, I'm totally into 3D."

Staat Aronofsky nog open voor een terugkeer zodra hij tijd heeft en MGM de financiën weer op orde heeft? Aronofsky antwoordt op diplomatische wijze: "We'll see what happens with it down the line."



NieuwsFilm

meest populair