Natalie Portman in Gravity?

Alfonso Cuaron lijkt zijn gewenste vervanger voor Angelina Jolie dan eindelijk binnen te hebben.

De soap rondom de nieuwe film Gravity blijft maar voortduren. Het dure sci-fi epos van regisseur Alfonso Cuaron (Children of Men) zou in eerste instantie Angelina Jolie als hoofdrolspeler hebben, maar die zag later toch weer af van de hoofdrol. Na gesprekken met vele andere actrices kreeg Jolie de rol opnieuw aangeboden en liet ze wederom weten geen trek in de film te hebben.

Sindsdien zijn de producenten op zoek naar een vervanger. De naam van Rachel Weisz werd vorige week genoemd, maar zij bleek slechts een mogelijkheid in een lange rij van eventuele opties. Nu meldt Risky Business dat de producenten van Gravity een aanbod de deur hebben uitgedaan naar Natalie Portman om de hoofdrol in de film te spelen.

Portman staat de laatste week volop in het nieuws door de premiere van haar nieuwste film Black Swan, die door de pers juichend is ontvangen en waar veel Oscarbuzz om heen hangt. Portman zou het definitieve script van Gravity de komende week lezen en op basis daarvan haar beslissing maken.

Gravity vertelt het verhaal van een groep astronauten die in de ruimte bezig is met een reparatie aan de Hubble telescoop. Een groot aantal leden wordt echter gedood door resten van een ontplofte satelliet. Uiteindelijk blijft een vrouwelijke astronaut over, die uit alle macht probeert om terug te keren naar de Aarde en haar dochter weer in de armen te sluiten.



NieuwsFilm

meest populair