Niet één, maar twee Paranormal Activity sequels

In Japan maken ze doodleuk hun eigen tweede deel.

Fans van Paranormal Activity mogen straks kiezen uit niet één, maar twee sequels. In Japan negeren ze de geplande sequel en zijn ze bezig aan hun eigen tweede deel, genaamd Paranormal Activity: Tokyo Night.

Het gaat hier niet om een Japans talige remake, maar om een compleet nieuwe film. Het verhaal begint waar het origineel van Oren Peli eindigde. Een buitenlandse uitwisselingsstudent is op bezoek in San Diego en wordt het nieuwe slachtoffer van de geest. Ze neemt haar transparante stalker vervolgens nietsbewust mee naar haar familie in Tokyo. Gezelligheid alom...

Producer Yasutaka Hanada over de motivatie voor hun eigen sequel: “Paranormal Activity was a huge success with Japanese audiences and we feel confident that our own Japanese continuation of the franchise can find an enthusiastic genre audience both here and overseas.”

Toshikazu Nagae schreef het script en zal tevens regisseren, met Noriko Aoyama in de hoofdrol. De film moet in Japan in december uit gaan komen. De 'echte' Paranormal Activity 2 komt bij ons op 28 oktober al uit, hier nog eens de trailer:



NieuwsFilm

meest populair