Video

Niet één, maar twee Paranormal Activity sequels

In Japan maken ze doodleuk hun eigen tweede deel.

door Jan-Peter Rook op 17.09.2010 om 13:48 in Video
Fans van Paranormal Activity mogen straks kiezen uit niet één, maar twee sequels. In Japan negeren ze de geplande sequel en zijn ze bezig aan hun eigen tweede deel, genaamd Paranormal Activity: Tokyo Night.

Het gaat hier niet om een Japans talige remake, maar om een compleet nieuwe film. Het verhaal begint waar het origineel van Oren Peli eindigde. Een buitenlandse uitwisselingsstudent is op bezoek in San Diego en wordt het nieuwe slachtoffer van de geest. Ze neemt haar transparante stalker vervolgens nietsbewust mee naar haar familie in Tokyo. Gezelligheid alom...

Producer Yasutaka Hanada over de motivatie voor hun eigen sequel: “Paranormal Activity was a huge success with Japanese audiences and we feel confident that our own Japanese continuation of the franchise can find an enthusiastic genre audience both here and overseas.”

Toshikazu Nagae schreef het script en zal tevens regisseren, met Noriko Aoyama in de hoofdrol. De film moet in Japan in december uit gaan komen. De 'echte' Paranormal Activity 2 komt bij ons op 28 oktober al uit, hier nog eens de trailer:


8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

marcjeb

Avatar

Heel vreemd
0:48.. zie je dat kind staan.. en in de spiegel staat ie ook
0:54.. zie je dat kind alleen nog staan in de spiegel :P

MovieThom

Avatar

benjamin "Dacht ik ook al. Als je mij laat kiezen, zou ik voor de Jappen gaan."


Same here! Wat ik aan de meeste japanse horrofilms goed vind is het "claustrofobische" sfeertje wat er altijd heerst. Die geeft de film iets creepy.

benjamin

Avatar

Visualcatch "En wat vinden de Amerikaanse studiobazen hier van? Vanwege het gebruik van de naam enzo. Het idee klinkt daarentegen wel grappig, ben benieuwd aangezien die Jappen iets beter zijn in horror dan de Yanks."


Dacht ik ook al. Als je mij laat kiezen, zou ik voor de Jappen gaan.

Steenvoorden

Avatar

Bij 1:02 hoor je een stem iets zeggen.

Weet alleen niet wat.

Dorothea

Avatar

Hunter - volgens mij staat dat er; What is Happening to Hunter? Geloof dat er best veel verborgen boodschappen in de trailer zitten -zeker leuk om dat uit te pluizen!

dragonspirit

Avatar

Steenvoorden "Heb hier zo'n zin in.

Maar op de foto en het filmpje als die persoon daar staat zie je in de spiegel dat kind staan, maar kijk je naar rechts en dan staat dat kind er niet in.

Of is er wat met mijn ogen aan de hand."


Nee, dat heb je goed gezien, en er staat ook een tekst op zijn kop op de spiegel. Ben even vergeten wat er precies staat, maar iets in de trant van "What's happening to..." en dan een naam

Steenvoorden

Avatar

Heb hier zo'n zin in.

Maar op de foto en het filmpje als die persoon daar staat zie je in de spiegel dat kind staan, maar kijk je naar rechts en dan staat dat kind er niet in.

Of is er wat met mijn ogen aan de hand.

filmgast

Avatar

En wat vinden de Amerikaanse studiobazen hier van? Vanwege het gebruik van de naam enzo. Het idee klinkt daarentegen wel grappig, ben benieuwd aangezien die Jappen iets beter zijn in horror dan de Yanks.

NieuwsFilm

meest populair