Algemeen

Black Widow gaat solo!

Heel veel meer van Scarlett Johansson als de vliegensvlugge en sexy Russische spion.

door Bram de Groot op 23.09.2010 om 13:30 in Algemeen
Marvel Studios directeur Kevin Feige heeft bevestigd dat er hard gewerkt wordt aan een film over het comic-personage Black Widow a.k.a. Natasha Romanoff. Eerder dit jaar zagen we dit personage haar speelfilmdebuut maken in de tweede Iron Man. De opvallende actrice Scarlett Johansson speelde de rol. Marvel is nu met diezelfde Johansson in onderhandeling voor een terugkeer.

De ontwikkelingen van de "spin-off" film Black Widow starten op de achtergrond terwijl The Avengers wordt klaargestoomd. Feige, tijdens de de persconferentie voor de release van de Iron Man 2 Blu-ray/DVD: "We've already started discussions with Scarlett about the idea of a solo movie and have begun putting together concepts."

Johansson zal op zeker te zien zijn in The Avengers die in de zomer van 2012 moet uitkomen. De volledige Q&A met Kevin Feige rond de Blu-Ray van Iron Man 2 en de aanstaande Black Widow film kun je hier lezen.

14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Aston

Avatar

Een vrouw als superheldin? Naar dat soort films wil toch niemand. Tenzij Al pacino, Robert de Niro, Jack Nicholson, Leonardo Dicaprio en Christian Bale meedoen. Zie ik niet snel gebeuren...

Decepticon

Avatar

SJRSVLDT "Volgens mij was er bijna niemand heel positief over haar rol."
Is dat zo, ik heb nooit vernomen eigenlijk, in de bios was ook iedereen lirisch over SJ als Black Widow.

@DrPeper:

Ze acteerde helemaal niet houterig, juist kil en star, dat is haar personage.
En wat ik al helemaal niet snap, is dat iemand zich uberhaubt kan ergeren aan waanzinnige vechttechnieken die meerdere keren gebruikt worden, waar hou je je tijdens de film dan in hemelsnaam nee bezig?? :?
Come on... SJ die met schaartechnieken iemand uitschakelt, ik als vechtsport beoefenaar en liefhebber, kan dat niet vaak genoeg zien!
Je had iedereen moeten horen in de bios tijdens/na haar actie scenes!

Als zij niet in de film had gezeten, was Iron Man 2 een mindere film geweest.

Maar een film alleen rond Black Widow, lijkt mij zoals velen hier ook niet werken, net zoals de al genoemde slechte en geflopte film Electra.

benjamin

Avatar

SJRSVLDT "Beetje een misverstand denk.. Volgens mij was er bijna niemand heel positief over haar rol. Waarom willen ze dan toch die film maken? Ze moeten beter luisteren!"


Actiefilm + Scarlett = money money money.

Voor de rest was haar rol in Iron Man 2 zeer beperkt, maar dat was vooral om haar te introduceren voor verdere films.

SJRSVLDT

Avatar

Beetje een misverstand denk.. Volgens mij was er bijna niemand heel positief over haar rol. Waarom willen ze dan toch die film maken? Ze moeten beter luisteren!

Ereptile

Avatar

Denk niet dat dit gaat werken. Ze zijn volgens mij te ver aan het doorschieten met uitmelken van de serie. We kunnen anders nog van heel wat Marvels een spin-off krijgen... En omdat het een vrouw is die centraal staat...Ik heb nog nooit een blockbuster film gezien met een heldin, maar het is volgens mij niet onmogelijk Smiley face

Steve-O

Avatar

Ik heb ook zo het idee dat dit niet gaat werken... Als the Avengers komt, doe dan ook gelijk een S.H.I.E.L.D. filmSmiley face Dan hebben we alvast Nick Fury, Agent Coulson, Black Widow en Haw-Eye. Lijkt me wel vet hoor!!!

marcjeb

Avatar

Niet lullig bedoelt.. maar de vrouwlijke superhelden halen het nou eenmaal niet bij dit soort films.. qua bezoekers/geld/waardering.

Zag je bijvoorbeeld met catwoman en electra.

Had eens een keer een stuk gelezen dat de baas van warner brothers de scripts waar een vrouw centraal staat gelijk wegschuift.(het ging hier dan vooral om superhelden)

DashX

Avatar

Ik zit er ook niet op te wachten. Laten ze eerst nou maar concentreren op Thor, Captain America en Avengers.

Angelater

Avatar

Jullie hebben het over haar aktiescene(s), maar ik lig al krom hier als ik aan haar acteurprestaties denk. Nu vind ik SJ niet eens zo slecht, maar in Iron Man II was het gewoon net een houten pop.

Asperientje

Avatar

OMG! dit gaat helemaal fout. Marvel blijkt helemaal door te draaien en haalt nu alles van de plank wat er maar te halen is. Let op DC, die doet alles tenminste nog rustig aan.

Maar ze is wel lekker...

DrPeper

Avatar

B@chelor "Volgens mij had ze ook maar 1 (actie)scene. "


Eerste vechtscene was in die boks-ring toen deed ze die benenklem om de nek en laatste was in het gebouw tegen het einde van de film tegen die bewakers. Daar deed herhaalde ze het weer een paar keer!! :|

B@chelor

Avatar

DrPeper "Ik vond haar rol maar niks in IronMan II
In alle haar vecht scenes legt ze dr benen om iemands nek en gooit hem om. En niet eens vloeiend hè! Lame!!"


Volgens mij had ze ook maar 1 (actie)scene. En haar rol was idd niet heel schokkend. (wel een lekker chick trouwens)

Ik zie eveneens een spin-off niet zitten. Wordt net zo ruk als Elektra.

DrPeper

Avatar

Ik vond haar rol maar niks in IronMan II
In alle haar vecht scenes legt ze dr benen om iemands nek en gooit hem om. En niet eens vloeiend hè! Lame!!

marcjeb

Avatar

Oei dat gaat een big fail worden.

NieuwsFilm

meest populair