Algemeen

Mission: Impossible IV vindt zijn bad guy

Wie treedt in de voetsporen van Phillip Seymour Hoffman?

door Arman Avsaroglu op 25.09.2010 om 13:47 in Algemeen
Het vierde deel van de Mission: Impossible franchise begint nu al aardig vorm te krijgen. Tom Cruise keert terug als Ethan Hunt en krijgt onder andere gezelschap van Jeremey Renner als zijn partner en van Paula Patton als een jonge, vrouwelijke agent. Ook Ving Rhames en Simon Pegg keren terug in de film.

En nu heeft regisseur Brad Bird ook een bad guy gevonden voor de film. De Zweedse acteur Michael Nyqvist, bekend van de Millennium trilogie en de succesvolle arthouse film As it is in Heaven, heeft getekend voor die rol en treedt daarmee in de voetsporen van Phillip Seymour Hoffman, die op geweldige wijze de schurk in het derde deel vertolkte.

De opnames van Mission: Impossible IV moeten begin volgend jaar beginnen, waarna de film in december 2011 in de bioscopen te zien moet zijn.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

odracir

Avatar

Hoop echt dat Tom Cruise de hoofdrol gaat spelen, anders dan hoeft de film niet voor mij.

Steve Harwin

Avatar

Jee, op die foto lijkt hij wel een jonger broertje van Poetin Smiley face

::DFC::Nohands[NL]

Avatar

Ik ben blij dat Tom Cruise gewoon weer mee doet, heb er zin in!!!

jaime91

Avatar

GREAT martial art fan "Inderdaad goed nieuws hoor. Zoals ze zeggen Mission Impossible 4 krijgt weer aardig veel vorm met een paar leuke rollen en tergu een paar bekende gezichten. Prima. Ik zou zeggen doe zo verder, want ik begin er vertrouwen in te krijgen."


Haha nu pas ;):P. En ja inderdaad de cast is al helemaal top ik ben benieuwd naar het verhaal.

GREAT martial art fan

Avatar

Inderdaad goed nieuws hoor. Zoals ze zeggen Mission Impossible 4 krijgt weer aardig veel vorm met een paar leuke rollen en tergu een paar bekende gezichten. Prima. Ik zou zeggen doe zo verder, want ik begin er vertrouwen in te krijgen.

fokkeyou

Avatar

Geweldig nieuws. Ik vond na het zien van "As It Is In Heaven" al dat hij een goeie kop had voor bad guy-rollen in Hollywood. Na zijn zachtaardige rol van Michael Blomkvist in de Millenium-trilogie ben ik heel benieuwd hoe hij dit aanpakt.

NieuwsFilm

meest populair