Algemeen

Christopher Nolan regisseert 'gewoon' Batman 3

Het is zo goed als officieel!

door Jan-Peter Rook op 02.10.2010 om 14:44 in Algemeen
De meeste mensen gaan er al een behoorlijke tijd van uit dat Christopher Nolan, regisseur van Batman Begins en The Dark Knight, ook weer zal gaan opdraven voor het geplande derde deel. Hij maakte het nog niet officieel bekend, maar tegenover Empire vertelt hij nu dat we er gewoon van uit kunnen gaan dat hij plaats neemt in de regiestoel. Hij zei het volgende:

It’s becoming inevitable, I’ll put it that way…I feel myself falling into it, I guess. And getting it all figured out and I’m pretty excited about what we’re doing so… If I haven’t announced it, I think that people probably all know at this point that I’m doing it.

Dus kunnen we er van uit gaan?

“I think you can at this point, yes.”

Gelukkig maar! Wie zou het in hemelsnaam anders moeten doen?

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

WaylonJones

Avatar

Ik verwacht dat Catwoman en the Riddler de villains gaan worden. Heel misschien nog een klein rolletje voor Scarecrow of Harley Quinn (als bruggetje tussen the dark knight en het derde deel).

Op zich kan ik me hier wel in vinden. In ieder geval vind ik Catwoman zeer geschikt. Maar the riddler, lijkt mij een slechte vervanger voor the joker. Hij kan the joker gewoon niet overtreffen, hij is ook niet zo duister

Harley Quinn zie ik wel zitten voor een klein rolletje als bruggetje voor the dark knight. Een beetje het zelfde wat scarecrow was in the dark knight.

Maar als ik nog een villain moest kiezen. Geef mij dan maar Bane, een villain die fysiek veel sterker is als batman. We hebben het hier wel over de 'slimme' Bane, en niet over de hersenloze Bane uit Batman and Robin. Dit kan voor een uitdagende confrontatie zorgen. En zo'n ontsnapping uit de gevangenis (want daar komt Bane vandaan), lijkt me ook vet.

Verder lijkt mij Killer croc een uitdagend personage om aan te pakken. Maar die moet dan wel aangepast worden in de realistische batmanwereld van Nolan. Een neger met z'n lichaam vol tattoo's van krokodillenbuid en van die scherpe gouden tanden.

Black Mask lijkt mij ook heerlijk duister in een bijrol als maffiabaas. Met zo'n eng zwart schedelmasker op.

Steenvoorden

Avatar

Hush zou ook een beste optie kunnen zijn, daar valt ook wel een goed verhaal omheen te bouwen.
afbeelding

En met een gastoptreden van de Scarecrow, die blijf ik ook nog steeds geweldig vinden.

Steve-O

Avatar

shellghost "Het zou mij niks verbazen en ik denk dat Catwoman er ook in voor komt.
Daar is namelijk ook naar gehint in TDK. :D"

Dat was 'een' grapje}:

Maar toch, we komen er wel snel achter of het nou een hint was of niet:9

Banned

Avatar

Jah duh wie anders zou het gaan doen. Wel jammer dat we dan wss 4 of 5 jaar moeten wachten op een totaal nieuwe film van Nolan... The Dark knight vind ik nu niet bepaald zijn stijl van films...

shellghost

Avatar

Steve-O "Tja, maar wat moeten ze nou met Reeves:? Ik bedoel: Bruce heeft 'm gered en ook al weet hij er dus van, dat betekent niet dat hij dan gelijk een villain word. Maar ja, hij zou een key-role kunnen hebben natuurlijk..... Hoop het niet:9"


Het zou mij niks verbazen en ik denk dat Catwoman er ook in voor komt.
Daar is namelijk ook naar gehint in TDK. :D

benjamin

Avatar

ghossler "Als Nolan ervoor kan zorgen dat batman 3 deel 2 kan overtreffen.. want deel 2 is gewoon epic... met twist, goede actie scenes etc etc etc... dan is hij in mijn boekje nr1 regisseur evah!! Maar ben zeker blij dat hij ook deel 3 doet en niemand andersSmiley face"


Dan pas? Voor mij is die man al lang god met een filmcamera.

Steve-O

Avatar

El_Mariachi "Wat Talia betreft... Ik meen me te herinneren (sorry, bron ontbreekt) dat Nolan zei dat zijn deel 3 meer een afsluiting van zijn versie zou zijn, dan een uitbreiding. Dus in dat licht zou Talia niet ondenkbaar zijn. Noch mister Reese (mister-reese, mysteries?) als the Riddler."

Tja, maar wat moeten ze nou met Reeves:? Ik bedoel: Bruce heeft 'm gered en ook al weet hij er dus van, dat betekent niet dat hij dan gelijk een villain word. Maar ja, hij zou een key-role kunnen hebben natuurlijk..... Hoop het niet:9

El_Mariachi

Avatar

Wat Talia betreft... Ik meen me te herinneren (sorry, bron ontbreekt) dat Nolan zei dat zijn deel 3 meer een afsluiting van zijn versie zou zijn, dan een uitbreiding. Dus in dat licht zou Talia niet ondenkbaar zijn. Noch mister Reese (mister-reese, mysteries?) als the Riddler.

Ben benieuwd naar Nolans derde Batman, maar stiekem zou de ultieme Batmanfilm voor mij op dit moment zijn: een terugkeer van Burton & Keaton. Zoveel jaar ouder, zoveel jaar wijzer, zoveel jaar een verder uitgekristalliseerde stijl. Nog één keertje een sprookjesachtige Batman. Met natuurlijk dàt thema van Danny Elfman, voor mij persoonlijk nog altijd veel aansprekender dan de Batman muziek van Zimmer en Howard. (Niets ten nadele van Zimmer, ik ben een groot bewonderaar van Gladiator en Pirates of the Caribbean.) It'll never, ever happen. En de realiteit is zeker niet slecht.

Steve-O

Avatar

Asyrian "dit is vorige week toch ook al geplaatst?"

Ja maar toch, het is goed nieuws!!!

Voor veel mensen het belangrijkste maar voor mij komen ze op de 2de plaats: wie word(en) de villain(s)???!!!
Het gaat immers om Bruce Wayne/Batman en die moet ook echt de grootste rol hebben.
Als er dus geen vrouwelijke villain word gekozen dan gok ik op Vicky Vale, misschien wel Janice Porter... Weet het echt niet:9
Als villain denk ik iig de Riddler, kan niet missen, maar Selina lijkt me ook een grote kanshebber. Hopelijk word het niet Talia... Dan vallen ze weer terug op Begins en dat is nergens voor nodig. Hugo Strange, Deadshot, Hush en Rupert Thorne lijken me anders ook niet verkeerd.
Wie denken jullie? Wie willen jullie zien en waarom???

ghossler

Avatar

Als Nolan ervoor kan zorgen dat batman 3 deel 2 kan overtreffen.. want deel 2 is gewoon epic... met twist, goede actie scenes etc etc etc... dan is hij in mijn boekje nr1 regisseur evah!! Maar ben zeker blij dat hij ook deel 3 doet en niemand andersSmiley face

Asyrian

Avatar

Dit is vorige week toch ook al geplaatst?

Ereptile

Avatar

:W Had ook niet anders verwacht (en eerlijk gezegd zou Batman 3 zonder Nolan als regisseur niet echt m'n aandacht hebben).

NieuwsFilm

meest populair