Algemeen

Nieuwe The Deathly Hallows: Part I filmposter

Nog anderhalve maand tot Harry Potter 7.1.

door Bram de Groot op 02.10.2010 om 15:32 in Algemeen
Nadat we afgelopen dagen al een nieuwe trailer en drie karakterposters zagen van Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I, zie je hieronder een eerste filmposter. Dat deze niet kan tippen aan de eerdere teaserposter is duidelijk. Oordeel zelf. In de voorlaatste Potter film gaat Harry opzoek naar de Gruzielementen van Voldemort. Hij moet deze vernietigen om Voldemort definitief te stoppen.
Op bovenstaande posters zijn uiteraard de hoofdpersonages Harry (Daniel Radcliffe) en Hermione (Emma Watson) en Ron (Rupert Grint) te zien. David Yates' HP7.1 gaat op 17 november 2010 in première. Het vervolg Harry Potter and the Deathly Hallows: Part II draait vanaf 14 juli 2011 in de bioscoop.

Hieronder nogmaals de trailer:


12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

marcjeb

Avatar

LMF "Geeft perfect weer waar het in de eerste helft van HP7 om draait: vluchten en overleven. Knappe poster!"


Vanaf deel 1 gaat het daar eigenlijk al over..

sickboy1984

Avatar

Sha "Wat is er zo goed aan?
Je ziet Harry en z'n vriendjes door een bos rennen... het is dat ze er wat ouder uitzien, maar dit had elke Harry Potter film kunnen zijn."


Geen idee, misschien het feit dat hermelien nu inmiddels meerderjarig is en ze er legaal naar mogen gluren.

Poster is niet heel bijzonder, wel minder standaard dan bij de vorige delen.

maanlander

Avatar

Waar zouden ze heen rennen.....? spannend!

LMF

Avatar

Geeft perfect weer waar het in de eerste helft van HP7 om draait: vluchten en overleven. Knappe poster!

Banned

Avatar

Heele mooie poster. Maar hij was al verschenen samen met de 3 andere karakter posters...

benjamin

Avatar

Wow, dit is echt beter dan die posters die zo geposeerd overkomen. En ondertussen blijf ik gewoon nieuwsgierig, nog nooit zo benieuwd geweest naar de nieuwste Harry Potter als dit jaar. BRING IT ON!!!

SJRSVLDT

Avatar

Sha "Wat is er zo goed aan?
Je ziet Harry en z'n vriendjes door een bos rennen... het is dat ze er wat ouder uitzien, maar dit had elke Harry Potter film kunnen zijn."


Dan is het juist knap dat ie er zo vet uitziet. Het is net dat extraatje wat de posters van de eerdere films net miste, de kleuren, het contrast, het is allemaal perfect op elkaar afgestemd:E

Sha

Avatar

Wat is er zo goed aan?
Je ziet Harry en z'n vriendjes door een bos rennen... het is dat ze er wat ouder uitzien, maar dit had elke Harry Potter film kunnen zijn.

Toelietoesh

Avatar

Ben geen Pjötterfan, maar ik moet zeggen dat het een hele strakke filmposter is. Het zet meteen een sfeertje neer en dat hij schuin genomen is maakt het helemaal af.

Edwinem

Avatar

Ziet er goed uit

Ereptile

Avatar

Vind hem heel tof. Ik kijk echt ENORM uit naar deze film Smiley face :W The End Begins...helaas, maar ze gaan er volgens mij uit met een mega knaller :D!

Steve-O

Avatar

Vet:E Ik kijk hier héél erg naar uit!!!
Op naar IMAX!!!!!

Deze poster is in ieder geval anders dan alle anderen, inlcusief die van HP6 want die vorige karakter posters hadden erg veel weg van die van HP6. Het is immers dezelfde regisseur maar toch;)

NieuwsFilm

meest populair