Video

Meerdere clips uit actiekomedie Red

Bruce Willis, Morgan Freeman, John Malkovich en Helen Mirren gaan helemaal los!

door Bram de Groot op 04.10.2010 om 12:22 in Video
Hieronder zie je een reeks clips uit de film Red van regisseur Robert Schwentke, bekend van o.a. Flightplan (2005). In de actiekomedie hebben Bruce Willis ook Mary-Louise Parker, Helen Mirren, Morgan Freeman, John Malkovich en Karl Urban de hoofdrollen. Red vertelt het verhaal van Frank Moses (Willis), een voormalig CIA agent, die nu een rustig leven leidt. Totdat op een dag een hightech huurmoordenaar opduikt die hem wil vermoorden. Nu zijn identiteit bekend is en het leven van de vrouw om wie hij geeft in gevaar is, roept Frank zijn oude team weer op in een ultieme poging te overleven.

Bekijk hieronder drie nieuwe clips en klik verder voor nog zes stuks.Red is een verfilming van de gelijknamige titel van stripboekenuitgeverij DC Comics. De actiekomedie moet in Nederland op 14 oktober 2010 in de bioscoop gaan draaien.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Steve Harwin

Avatar

Ik weet het nog zo net niet. Ik kreeg er een gevoel bij dat ik ook bij 'Knight and day' had en die vond ik toch wat te slap in de humor.

shaunofthedead

Avatar

Swoopp "trailer 3 lol zoals hij uit de auto stapt."


hahaha vond het wel grappig

Leek mij ook een leuke rol van malkovich
begin zin te krijge in deze

Angelater

Avatar

Novaricus "Wanneer zag Stallone er wel goed uit? :P"


Toen hij schreeuwde: "I AM THE LAW!"


...


:E

Novaricus

Avatar

Remco "Stallone ziet er ook niet meer uit maar is nog vrij goed in vorm."


Beetje OffTopic:

Wanneer zag Stallone er wel goed uit? :P

Remco

Avatar

Daarnaast zie je ook duidelijk dat als ze in de auto zitten dat het gewoon in een studio op is genomen. Ik weet niet maar ik kan daar niet meer tegen dat soort nep effecten. Geef mij maar het echte geloofwaardige auto stunt gevoel zoals in de Bourne films. Bruce willis is trouwens nog altijd wel geloofwaardig als aktie held. Ik moest wel schrikken toen ik laatst Schwarzenegger zag in the Expendables dat zag er echt niet meer uit. Stallone ziet er ook niet meer uit maar is nog vrij goed in vorm.

Angelater

Avatar

:N Jammer van die Mary-Louise Parker; echt een draak van een actrice in mijn ogen en zal de film alleen maar omlaag brengen, aangezien ze toch één van de hoofdrollen heeft.

Hopen dan maar, dat Malkovic en Freeman het top doen!

Wat betreft clip 3; de effecten hoe Willis uit de auto stapt, nadat hij aangereden wordt, ziet er toch een beetje "gaar" uit. :P

jacksparrow070

Avatar

Swoopp "trailer 3 lol zoals hij uit de auto stapt."hahahaha ik dacht dat de achterbumper hem zou raken hahaha
nooit gedacht dat ze zo iets neps zouden maken

Swoopp

Avatar

Trailer 3 lol zoals hij uit de auto stapt.

NieuwsFilm

meest populair