Algemeen

Uiterst donkere Harry Potter 7.1 karakterposters

Weinig vrolijke gezichten in Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I.

door Bram de Groot op 07.10.2010 om 14:56 in Algemeen
Warner Bros. Pictures heeft een indrukwekkende reeks karakterposters vrijgegeven van Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I, de vermoedelijk voorlaatste Potter film en onderdeel van een tweeluik. Op de posters zien we naast de hoofdpersonages Harry (Daniel Radcliffe) en Hermione (Emma Watson) en Ron (Rupert Grint) ook Lord Voldemort (Ralph Fiennes), Severus Snape (Alan Rickman), Bellatrix Lestrange (Helena Bonham Carter) en Fenrir Greyback (Dave Legeno).

Muisklik voor een uitvergrotingIn HP7.1 gaat Potter opzoek naar de Gruzielementen van Voldemort. Hij moet deze vernietigen om Voldemort definitief te stoppen. De film van David Yates gaat op 17 november 2010 in première. Het vervolg Harry Potter and the Deathly Hallows: Part II draait vanaf 14 juli 2011 in de bioscoop.

27 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Steve-O

Avatar

Remco "Wel coole posters maar ik hoop echt dat er wat meer aktie in zit deze keer want de karakters zijn nu echt wel voldoende uitgewerkt. Ik heb de laatste twee films weer eens gekeken laatst en toen viel wel op hoe weinig er eigenlijk gebeurde. Denk dat ze bij het tweede deel van deze 7e film pas echt los gaan met de aktie en dat part I alsnog een hoop gepraat zal zijn."

Volgens mij is de 2de helft van PartII het grote gevecht bij Hogwarts. Dus PartII is iig véél actie. Maar ik denk dat er bij PartI ook wel genoeg actie zal zijn hoor:9

Remco

Avatar

Wel coole posters maar ik hoop echt dat er wat meer aktie in zit deze keer want de karakters zijn nu echt wel voldoende uitgewerkt. Ik heb de laatste twee films weer eens gekeken laatst en toen viel wel op hoe weinig er eigenlijk gebeurde. Denk dat ze bij het tweede deel van deze 7e film pas echt los gaan met de aktie en dat part I alsnog een hoop gepraat zal zijn.

Villvernesh

Avatar

Mijn eerste reactie bij deze posters > :r wat slecht

alles te duidelijk door photoshop heen gehaald.

en aan de kleur van ogen zitten is blijkbaar funest zoals als deze poster tonen

Steve-O

Avatar

Banned "Sorry hoor deel 4 is niks in vergelijking met hoe sterk deel 5 en 6 waren op vlak van regie en stijl..."

Sorry hoor maar dat geld voor mij niet. Ik vond 4 echt beter dan 5 én 6. Zo goed was de regie nou ook weer niet en de stijl was van 5 zowat hetzelfde als bij 6.

esteban

Avatar

Dat hippe "HP7" gedoe lijkt me eigenlijk maar niets, evenals de huidige posters. Het past ook helemaal niet bij de reeks. Dit was fijne fantasy voor álle leeftijden, nu lijkt het soms iets teveel op Twilight-toestanden. De gulden middenweg was het absoluut superieure "Azkaban", wat in meerdere opzichten een steengoede film voor jong en oud was. Daarvoor was het mogelijk iets té kinds, daarna ging het stilletjes richting karakterloze blockbusters ... Maar goed, ook deze delen krijgen een eerlijke kans.

LuCos

Avatar

Eigenlijk vind ikd e posters (heel lichtelijk) wel wat weghebben van de karakterposters uit film 3.

Tja.. over de discussie welke filmdeel nou beter was heb ik de volgende mening:
Film 3 vond ik qua film, stijl, regie, acteren, cameravoering (zie scene met de boggart), en eigenlijk alles wel toch echt zeker het beste deel.
Deel 5 en 6 vond ik qua stijl. regie en acteren ook goed, maar het was zo jammer dat veel minder de echte inhoud uit het boek hadden gepakt. In mijn geheugen was deel 6 echt niet zo'n liefdesgedoe, en draaide het echt om het vinden van horcuxes en wie nou de half-blood prince is.

LuCos

Avatar

Dubbelpost(, SORRY!)

jeroenpasman

Avatar

Banned "Hmm voor de eerste keer passen die posters totaal niet passen bij dit deel... Het ziet er zo net een slechte weerwolfen film uit."


Er kómt ook een weerwolf in voor : Fenrir Vaalhaar.

Eigenlijk 2 weerwolven, Want Lupos is er natuurlijk ook een !

Leul, Harry met een baardje !

Asperientje

Avatar

Banned "Sorry hoor deel 4 is niks in vergelijking met hoe sterk deel 5 en 6 waren op vlak van regie en stijl..."


precies! qua regie en stijl vond ik deel 4 wel mee vallen. Ik vond dat de regie nogal stijf was, en dat was vooral te merken aan de acteurs. ik vond ze allemaal te gedwongen spelen. En in de delen 5&6 had ik daar juist veel minder last van. Weinig voelde nog gedwongen gespeeld aan en ze leken allemaal in hun vel te zitten. Ook de stijl was daarin anders. Alles was een stuk meer psycho en spannender. En in deel zes was de cinematografie echt briljant. Maar deel 4 was nog steeds een zeer aangename film, maar voor mijn smaak waren deel 5&6 beter.

Deweb

Avatar

Ereptile "Ze zijn stoer :D! Echt toffe posters. En ik denk niet dat Voldermort pas lacht als hij: mensen martelt en dood, Harry eindelijk dood is, Zweinstein met de grond gelijk is gemaakt en hij totale wereld dominatie heeft O+"


Verdorie! Nu verklap je het einde! :(

Maareh, Voldie ziet er wel echt heel erg evil uit. De andere...mja. Weet het niet.

Edwinem

Avatar

Sneep blijft mijn held. Beste poster vind ik ook Smiley face

Banned

Avatar

Steve-O "Die van Voldemort is toch wel erg gaaf:E
Hopelijk worden deze 2 films beter dan 5 & 6 want die waren, ook al heb ik wel van ze genoten, niet zo goed vergeleken met 3 & 4. Die naar mijn idee (nog steeds) de beste zijn:Y

Ik kijk hier naar uit!!!!!"
Sorry hoor deel 4 is niks in vergelijking met hoe sterk deel 5 en 6 waren op vlak van regie en stijl...

benjamin

Avatar

Steve-O "Er zijn er nog 2 bijgekomen!
klik!"


Nice, die 2 "The Hunt Begins"-posters zijn cooler dan die karakterposters.

Lord Voldemort

Avatar

shellghost "Hoort Voldemort geen rode ogen te hebben?? ;)"


Klopt. Maar op het moment heb ik blauwe ogen.

LuCos

Avatar

Dat Harry geen groene ogen heeft en Voldemort geen rode hebben ze bewust gedaan. Bij de eerste film(s) hadden ze al getest met ooglensen en later nog eens geprobeerd in de post, maar beide tests wezen uit dat het veel te nep over kwam. Vooral het rode bij voldemort leek meer een animatie oog dan een echt oog. (dit heb ik ooit een keer opgevangen bij een making of)

shellghost

Avatar

ItGirl/RagDoll "Hm ik vind ze helemaal niet zo mooi.
En hoort Harry niet groene ogen te hebben?
Daar heb ik me wel vaker aan gestoord."


Hoort Voldemort geen rode ogen te hebben?? ;)

Steve-O

Avatar

Er zijn er nog 2 bijgekomen!
klik!

Steve-O

Avatar

Die van Voldemort is toch wel erg gaaf:E
Hopelijk worden deze 2 films beter dan 5 & 6 want die waren, ook al heb ik wel van ze genoten, niet zo goed vergeleken met 3 & 4. Die naar mijn idee (nog steeds) de beste zijn:Y

Ik kijk hier naar uit!!!!!

Novaricus

Avatar

ItGirl/RagDoll "Hm ik vind ze helemaal niet zo mooi.
En hoort Harry niet groene ogen te hebben?
Daar heb ik me wel vaker aan gestoord."


Zo dan ?

afbeelding

Banned

Avatar

Hier zijn trouwens nog twee andere posters... (Mooiere)

Snape:
http://www.mugglenet.com/viewer/?image_location=/movie7/highres/snapeactionposter.jpg

Voldemort:
http://www.mugglenet.com/viewer/?image_location=/movie7/highres/voldemortactionposter.jpg

Asperientje

Avatar

Harry en ron hebben een 'baard'. Nu merk je pas echt dat ze ouder zij geworden. en emma watson(A)...
die van voldermort en die weerwolf die is ook echt uber vet. dit had ik nooit verwacht voor een harry potter film. leuk voor de kleintjes:P

ItGirl/RagDoll

Avatar

Hm ik vind ze helemaal niet zo mooi.
En hoort Harry niet groene ogen te hebben?
Daar heb ik me wel vaker aan gestoord.

Banned

Avatar

Hmm voor de eerste keer passen die posters totaal niet passen bij dit deel... Het ziet er zo net een slechte weerwolfen film uit.

Ereptile

Avatar

Ze zijn stoer :D! Echt toffe posters. En ik denk niet dat Voldermort pas lacht als hij: mensen martelt en dood, Harry eindelijk dood is, Zweinstein met de grond gelijk is gemaakt en hij totale wereld dominatie heeft O+

meanrat

Avatar

Ik wacht eigenlijk op een vriendelijk lachende Voldemort.

Aston

Avatar

Die laatste is mooi.:E

AaHaa

Avatar

Och ik vind de laatste toch wel enigszins vrolijk ogen :P

NieuwsFilm

meest populair