Algemeen

Harry Potter 7.1 niet in 3D

Het conversieproces duurt te lang, en aangezien men de film niet wil uitstellen, krijgen we geen 3D.

door Jim Pedd op 09.10.2010 om 16:50 in Algemeen
Vandaag hadden we nog nieuwe posters van Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I, en voor sommigen onder ons nog een goed nieuwtje. Vanuit Warner Bros. heeft men namelijk besloten om de film niet in 3D uit te brengen. Dit omdat het conversieproces te lang duurt, waardoor de film uitgesteld zou moeten worden om hem alsnog in 3D uit te brengen. Men heeft dus besloten dit niet te doen, en de tijd te nemen voor het sluitstuk.

In de voorlaatste Potter-film gaat Harry op zoek naar de Gruzielementen van Voldemort. Als hij de heer van het duister wil verslaan, zal hij die eerst moeten vernietigen. Bij zijn queeste wordt hij geholpen door vrienden Ron en Hermelien.

De film gaat op 17 november in première.


18 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Hoiii

Avatar

3D is meestal toch niet nodig, onzin eigenlijk , tenzij een film er speciaal voor is gemaakt en er ook echt gespeeld word met voorwerpen die op je af komen enz net als die Tron film.

Chica16f

Avatar

Ik weet niet waar ik het zou moeten posten, maar er zijn weer 4 nieuwe HP posters uit:

http://gallery.the-leaky-cauldron.org/album/6753

Smiley face.

Sandvink

Avatar

Als er al een film in 3D gemaakt zou moeten worden dan leent Harry Potter zich daar perfect voor. Ze zouden dan wel in 3D moeten filmen. Maar echt erg is het niet en ik ga lekker naar de bios zo gauw hij uit is.

benjamin

AvatarLeuk lijstje. Alleen jammer van die paar films (My Bloody Valentine, Journey To The Centre Of The Earth) die eigenlijk alleen maar 3D gebruiken om te verbergen hoe slecht ze op zich zijn.

Empolino

Avatar

Hallelujah! :+

Remco

Avatar

Goed nieuws !. Imax is veel beter dan 3D hoewel de combinatie bij Tron Legacy wel heel gaaf uit kan pakken T+).

BatMotor

Avatar

Niet in 3D=Opluchting.

Lord Voldemort

Avatar

Sjaak_Polak "Vind de stem van Voldemort echt anti vet. Veel te hoog en helemaal niet duister, eerder nichterig. Die dwergen zien er ook niet uit. Wel jammer want sommige dingen zien er juist wel weer erg goed uit, erg duister, daar hou ik wel van."


Voldemort's stem werd in de boeken ook omschreven als kil en hoog, dus blijkbaar is dat goed in de films gekomen.

On-topic; Victory!

Ereptile

Avatar

Godzijdank geen 3D voor deze film. (Waarschijnlijk wel voor HP 7.2) Maar als ze merken dat de eerste film veel opleverd (waar ik wel van uitga) dan hoop ik dat ze besluiten de saga af te maken zonder 3D Smiley face

skullsplitter

Avatar

Godzijdank. Dit soort films kunnen prima zonder te moeten teren op 3D...

Sjaak_Polak

Avatar

Vind de stem van Voldemort echt anti vet. Veel te hoog en helemaal niet duister, eerder nichterig. Die dwergen zien er ook niet uit. Wel jammer want sommige dingen zien er juist wel weer erg goed uit, erg duister, daar hou ik wel van.

Banned

Avatar

Goed zo Harry Potter was nooit in 3D te zien en mag dat ook nooit!

Steve-O

Avatar

Zeker beter!
Als het zonodig in 3D uitgebracht moet worden hadden ze het maar in 3D moeten filmen:9 Maar toen was Avatar er nog niet.
Ik zie dit liever haarscherp in IMAX dan in slechte 3D in IMAX. Maar ik ga er alsnog naartoe!!!
En dan komt er als het goed is ook een teaser van Green Lantern B-)

Angelater

Avatar

Eerst was heel de gedachte nog niet eens bij me opgekomen, om dit in 3D te kijken. Heb ik ook niet eerder gedaan, dus waarom bij 7.1 en 7.2 wel?

Maar het bericht klopt niet helemaal, geloof ik. Er stond ergens dat Warner Bros. de tijd neemt voor het sluitstuk.
Maar dat doen ze toch niet, aangezien ze dit zo erg 'rushen' en niet langer willen uitstellen om te converten? (niet dat dit slecht nieuws is, hoor)

benjamin

Avatar

Best wel goed nieuws eigenlijk. Niet dat ik iets tegen 3D heb, maar als ze het niet goed kunnen doen moeten ze het beter niet doen.

NieuwsFilm

meest populair