Algemeen

Wolverine 2: Darren Aronofsky regisseert

Maar de regisseur van The Wrestler heeft wel een aantal voorwaarden.

door Bram de Groot op 19.10.2010 om 10:33 in Algemeen
Regisseur Darren Aronofsky stond op de shortlist voor de regie voor de superheldenfilm The Man of Steel, maar zag de klus aan zijn neus voorbij gaan toen bekend werd dat Zack Snyder de klus mag klaren. Vervolgens werd kreeg hij de film Tales from the Gangster Squad aangeboden. Dit aanbod sloeg hij snel af omdat hij kiest voor de regie van X-Men Origins: Wolverine 2. Een van de voorwaarden die hij heeft is dat hij samen kan werken met de hoofdrolspeler Hugh Jackman. Dit heeft maatschappij 20th Century Fox ondertussen kunnen garanderen, aldus First Showing. Aronofsky werkte eerder met Jackman samen voor de film The Fountain (2006).

Een groot gedeelte van de tweede Wolverine zal hoogstwaarschijnlijk op verzoek van Aronofsky worden opgenomen in New York, ondanks dat de film zich afspeelt moet gaan afspelen in Japan. Door deze keuze hoeven Aronofsky en Jackman hun familie niet tijdelijk mee te laten verhuizen. Klaarblijkelijk wordt er alles aan gedaan om Aronofsky te binden, met de hoop dat we een betere Wolverine kunnen verwachten dan de versie van regisseur Gavin Hood. Ook het script komt uit handen van een indrukwekkend persoon: Christopher McQuarrie (The Usual Suspects, Valkyrie).

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

WiXX

Avatar

Ash969 "Ik vond deel 1 niet echt bijzonder. CGI vond ik echt slecht..."


Krijg je met de bootleg versie he ;)

Solid

Avatar

Hopelijk wordt de film beter dan de eerste, want damn, dat was totaal geen eeraandoening voor de x-men films. Actie was geforceerd, verhaal veel te chaotisch en ook zeer geforceerd en clichématig. Dus, hopelijk maakt deze regisseur(staat me wel aan) er echt iets van. Hugh Jackman vind ik ook wel zeer cool Smiley face.

B@chelor

Avatar

Ash969 "Ik vond deel 1 niet echt bijzonder. CGI vond ik echt slecht. De Wolverine-game op de PS3/xBox360 was wel echt goed. Verhaal was goed, maar vooral de de grofheid. Spel was bloederig. Zo had de film moeten zijn. Hopelijk zal deel 2 de echte Wolverine laten zien."


Die game was inderdaad vermakelijk en ook nog eens r-rated! Ben benieuwd hoe de film gaat uitpakken. Zeker met de keuze van Aranofsky.

Bloederig zal het helaas niet worden (zal gewoon PG-13 worden) ivm de ticket sales

benjamin

Avatar

timdekw "Klinkt zeker interessant. Aronofsky is een zeer getalenteerd regisseur en is verantwoordelijk voor mijn nummer 1 film, maar toch ben ik enigszins bang dat de actie in deze actiefilm misschien iets ondergesneeuwd gaat raken.
Een goed verhaal en een interessant plot is belangrijk, maar de actie is natuurlijk ook niet onbelangrijk in een actiefilm.

Ben benieuwd..."


Ik ben juist bang dat hij onder druk te veel voor de actie moet kiezen en zijn inbreng compleet gaan ondergesneeuwd geraken. We zien wel, het blijft in ieder geval een vreemde keuze voor deze regisseur.

Planethugo

Avatar

Deel 1 vond ik nog minder dan de 3de X-Men. Maar met deze info kan deel 2 alleen maar beter zijn

Ash969

Avatar

Ik vond deel 1 niet echt bijzonder. CGI vond ik echt slecht. De Wolverine-game op de PS3/xBox360 was wel echt goed. Verhaal was goed, maar vooral de de grofheid. Spel was bloederig. Zo had de film moeten zijn. Hopelijk zal deel 2 de echte Wolverine laten zien.

::DFC::Nohands[NL]

Avatar

Ik was altijd in de veronderstelling dat Jackman in Australie wooonde met zijn gezin, ooit eens een interview met hem gezien waarbij hij een rondleiding gaf in Sidney dacht ik.

Maar goed, wel gaaf hoor een tweede Wolverine!!!

spiderm8n

Avatar

SJRSVLDT "Toe maar! Zeer verrassend project voor Darren (zal ie het stiekem ook niet een beetje voor het geld doen?) Neemt niet weg dat de combinatie van deze regisseur met deze acteur EN schrijver toch echt wel wat kan worden :E Ben benieuwd!"


.. uiteindelijk gaan ze allemaal een keertje voor een blockbuster .... het pulpwerk kan je toch op de kaart zetten ....

timdekw

Avatar

Klinkt zeker interessant. Aronofsky is een zeer getalenteerd regisseur en is verantwoordelijk voor mijn nummer 1 film, maar toch ben ik enigszins bang dat de actie in deze actiefilm misschien iets ondergesneeuwd gaat raken.
Een goed verhaal en een interessant plot is belangrijk, maar de actie is natuurlijk ook niet onbelangrijk in een actiefilm.

Ben benieuwd...

Axeqlusive

Avatar

Lijkt erop als Aronofsky op deze manier probeert geld te verdienen om een eigen (volgende) droomproject te kunnen financieren welke vast weer een stuk minder commercieel is.

In dat geval, kan ik dat alleen maar toejuichen natuurlijk!

esteban

Avatar

M'n favoriete Aronofsky opnieuw in samenwerking met de gevreesde studio? Voor 'n sequel op 'n matige film dan nog? 'k Ben niet zo enthousiast, vrees ik.

SJRSVLDT

Avatar

Toe maar! Zeer verrassend project voor Darren (zal ie het stiekem ook niet een beetje voor het geld doen?) Neemt niet weg dat de combinatie van deze regisseur met deze acteur EN schrijver toch echt wel wat kan worden :E Ben benieuwd!

NieuwsFilm

meest populair