Filmnieuws in het kort

Met vandaag onder andere nieuws over de Total Recall remake en een trailer van Oscarkanshebber Made in Dagenham.

Er verschijnen dagelijks zoveel nieuwsberichten dat we ze hier bij Filmtotaal niet allemaal kunnen posten. Daarom deze terugkerende rubriek: Filmnieuws in het kort, waarin we de iets minder opvallende nieuwsberichten ook een plekje op de site geven.

John C. Reilly in God of Carnage
Acteur John C. Reilly gaat een rol spelen in de nieuwe film van Roman Polanski, God of Carnage. De acteur voegt zich bij Kate Winslet, Jodie Foster en Christophe Waltz in de film over twee vechtende ouders.
lees meer

Ryan Murphy wil remake Rocky Horror
De bedenker van de tv-series Glee en Nip/Tuck, Ryan Murphy gaat waarschijnlijk een remake regisseren van The Rocky Horror Picture Show, een musical uit 1975 waarin Susan Sarandon de hoofdrol speelde.
lees meer

Drie kanshebbers op hoofdrol Total Recall remake
Er zijn drie kanshebbers op de hoofdrol in de remake van Total Recall, die zal worden geregisseerd door Len Wiseman (Underworld). Het gaat om Tom Hardy, Michael Fassbender en Colin Farrell, waarbij de laatste de beste papieren in handen lijkt te hebben.
lees meer

Sandra Bullock weer met Anne Fletcher
Sandra Bullock gaat een nieuwe film maken met regisseur Anne Fletcher, die eerder met haar samenwerkte in The Proposal. Over hun nieuwe project is nog weinig bekend, behalve dat het elementen zal bevatten van Saturday Night Fever en An Unmarried Woman.
lees meer

Johnny Depp wil Rob Marshall voor The Thin Man
De samenwerking met regisseur Rob Marshall tijdens de nieuwe Pirates film is Johnny Depp kennelijk zo goed bevallen dat hij wil dat Marshall de nieuwe film The Thin Man ook gaat regisseren, waar Depp zelf de hoofdrol in speelt.
lees meer

Joe Carnahan regisseert Umbra
Regisseur van The A-Team en Smokin’ Aces, Joe Carnahan, gaat een nieuwe film regisseren: Umbra, over een man die een mysterieus cassettebandje vindt in de post en geschokt is door de boodschap die erop staat en waar de kijker slechts naar kan gissen.
lees meer

Trailer Made in Dagenham
Made in Dagenham is gebaseerd op een waargebeurd verhaal van 850 vrouwen die in de jaren ’60 in een Ford fabriek gingen staken om gelijkwaardig loon voor elkaar te krijgen. De film van Nigel Cole had veel succes op het Filmfestival van Toronto en zou het ook wel eens goed kunnen gaan doen bij de komende Oscars. Voor hoofdrolspeelster Sally Hawkins lijkt zeker een nominatie in het verschiet te liggen.



NieuwsFilm

meest populair