Keith Richards toch niet in Pirates 4?

Disney zou niet verder willen met de Rolling Stones gitarist vanwege zijn drugsgebruik.

Onlangs kwam het nieuws binnen dat Disney wederom een beroep wil gaan doen op Rolling Stones gitarist Keith Richards voor de rol van papa Sparrow in Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides. Het lijkt er echter op dat de studio hier alsnog van af gaat zien. Deze beslissing zou genomen zijn aan de hand van het drugsgebruik van Richards, iets dat niet bij het imago van Disney past.

The Drudge Report bericht dat de studio dit heeft besloten na Richards' uitspraken over zijn drugsgebruik in zijn nieuwe memoir, Life genaamd. "They very well could end up cutting Keith out of the new movie over this," aldus een anonieme bron. Wat vreemd is aan dit alles is dat het drugsgebruik van Richards ook al bekend was toen hij Captain Teague speelde in Pirates of the Caribbean: At World's End.

Afwachten wat Johnny Depp vindt van dit nieuws, aangezien hij zijn Jack Sparrow truukje altijd op Richards heeft gebaseerd en een absoluut voorstander is van de aanwezigheid van de gitarist in de film. Wellicht zit hier nog een staartje aan. We moeten wel nog even wachten tot 19 mei 2011, aangezien de sequel dan uitkomt in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair